x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Tratamente naturiste pentru creșterea părului

Tratamente naturiste pentru creșterea părului

15 Mai 2017   •   19:28
Tratamente naturiste pentru creșterea părului

Când vine vorba de probleme de frumusețe, căderea părului deteriorarea și mătreata sunt unele dintre problemele comune cu care se confruntă toți oamenii, dar vestea bună este că există tratamente naturiste care pot ajuta la creșterea părului și menținerea sănătății lui.


Căderea părului afectează atât bărbatii, cât și femeile. În timp ce genetica joacă un rol, există și alți factori, printre care: dezechilibrele hormonale, glanda tiroidă subactivă, deficiențele nutrienților și circulația insuficientă a scalpului.

Deci, cum să crească părul nou în mod natural? Există mai multe avantaje pentru a apela la tratamentele naturiste pentru îngrijirea părului. Cel mai important este faptul că functionează, sunt mai ieftine și sănătoase decât tratamentele chimice.

Iată câteva tratamente naturiste care pot ajută la creșterea părului. (PM)

Creșterea părului: Tratamente naturiste pentru a vă face părul să crească mai repede

Exista numeroase tratamente naturiste pentru cresterea parului, care sa si previna ruperea sau subtierea acestuia. Problema este ca cele mai multe dintre tratamente sunt costisitoare, dar partea buna este ca numeroase tratamente naturiste pentru cresterea parului pot fi create acasa de catre oricine, cu ajutorul uleiurilor si plantelor.

1) Frunze curry si nuca de cocos

................

Citește mai departe AICI

×