x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos De ce e bine sa-ti speli parul cu suc de ceapă

De ce e bine sa-ti speli parul cu suc de ceapă

de Larisa Eremia    |    06 Sep 2015   •   08:52
De ce e bine sa-ti speli parul cu suc de ceapă
Sursa foto: malyugin/Getty Images/iStockphoto

Poate vi se va părea incredibil: ceapa este unul din cele mai eficiente produse pentru îngrijirea părului. Ajută în tratarea părului deteriorat, repară vârfurile despicate și stopează căderea părului.

Ceapa este bogată în sulf, compus care hrănește rădăcinile, potențând creșterea părului. Potrivit www.healthyfoodhouse.com, ceapa poate fi utilizată în următoarele tratamente pentru înfrumusețarea podoabei capilare:

Suc de ceapă pentru creșterea părului
Stoarceți o ceapă și adăugați apă. Aveți nevoie de o parte suc de ceapă și două părți apă. Umeziți părul și aplicați mixtura la rădăcini. Lăsați pentru 25-30 minute. Puteți să vă înfășurați părul într-un prosop, astfel încât foliculii să absoarbă sucul mai ușor.

Ceapă și ulei de cocos
Combinația de suc de ceapă și ulei de cocos accelerează creșterea părului și îl hrănește, îmbunătățindu-i calitatea. Amestecați sucul și uleiul de cocos, masați-vă scalpul și părul. Înveliți-vă părul într-un prosop și lăsați să acționeze pentru jumătate de oră

Ceapă și bere
Stoarceți sau tăiați mărunt o ceapă și amestecați-o cu bere. Funcționează de minune pentru accelerarea creșterii părului. Pentru rezultate mai bune, aplicați această mască de două ori pe săptămână.

Ceapă și miere
Este cel mai eficient tratament naturist pentru creșterea părului. Tocați o ceapă foarte mărunt și adăugați o cantitate mică de miere, aproximativ jumătate de linguriță. Aplicați masca pe păr și lăsați-o să acționeze jumătate de oră.

Ceapă și rom
Lăsați la macerat o ceapă într-un pahar de rom peste noapte. În dimineața următoare masați-vă scalpul cu acest lichid. Vă va îmbunătăți calitatea părului, făcându-l să crească mult mai repede.

Ceapă și lămâie
Acesta este tratamentul ideal anti-mătreață, care previne căderea părului și accelerează creșterea acestuia.

Ceapă și iaurt
Tăiați fin o ceapă și adăugați o lingură de iaurt. Aplicați masca pe scalp și păr și masați bine. Lăsați să acționeze pentru 45 de minute, apoi clătiți utilizând șamponul obișnuit.

 

×
Subiecte în articol: păr suc de ceapa