x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Vă cade părul? Iată care e cel mai eficient tratament natural împotriva cheliei

Vă cade părul? Iată care e cel mai eficient tratament natural împotriva cheliei

14 Feb 2016   •   11:14
Vă cade părul? Iată care e cel mai eficient tratament natural împotriva cheliei

Căderea părului este o problemă comună, cu care se confruntă atât femeile cât și bărbații. Medicii au lucrat la diverse formule și au lansat pe piață numeroase tratamente costisitoare, dar care, din păcate, nu se dovedesc eficiente.

Totuși, există o soluție complet naturală, incredibil de eficientă care combate alopecia: frunzele de guava, bogate în vitamina B, esențială pentru un păr sănătos.

Potrivit HealthyFoodHouse.com, nu trebuie decât să preparați un decoct din aceste frunze și să îl aplicați pe scalp.


Utilizare:

Fierbeți un pumn de frunze de guava într-un litru de apă timp de 20 de minute. Lăsați mixtura să se răcească la temperatura camerei și aplicați-o pe scalp. Lăsați-o să acționeze timp de câteva ore, iar apoi spălați. Pentru cele mai bune rezultate, masați scalpul cu acest lichid seara înainte de culcare pentru a-și face efectul până dimineață.

Tratamentul din frunze de guava este extrem de eficient și va rezolva problema căderii părului. În plus, utilizarea constantă stimulează creșterea părului și întărește foliculii de păr și rădăcinile.
 

×