x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Vechi remediu japonez: mască facială cu efect de lifting

Vechi remediu japonez: mască facială cu efect de lifting

12 Dec 2015   •   16:39
Vechi remediu japonez: mască facială cu efect de lifting

Fără a exagera, putem afirma că femeile din Japonia sunt printre cele mai frumoase din lume și uimesc cu aspectul lor tânăr. Secretul frumuseții lor este cunoscut și utilizat de secole. Motivul este orezul, care în ceea ce privește reîntinerirea pielii este cu adevărat miraculos.

Orezul este bogat în acid linoleic și scualenă, antioxidanți puternici care stimulează producția de colagen și previn apariția ridurilor, dar și în vitamina E.

Potrivit www.healthyfoodhouse.com, pentru a avea un ten perfect și radiant trebuie să aplicați o mască de orez. Acest tratament natural va oferi pielii un aspect sănătos și hidratat.


Cum se prepară masca de față japoneză

Ingrediente:

  • 3 linguri de orez
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de lapte

  • Metodă de preparare:
    Fierbeți orezul și strecurați-l, păstrând apa în care a fiert. Acest lichid are proprietăți antioxidante, hidratează pielea și stimulează circulația sângelui. În plus, face ridurile mai puțin vizibile și reduce inflamația.
    Amestecați laptele călduț, orezul și o lingură de miere.

    Utilizare:
    Curățați-vă fața, aplicați masca și lăsați-o să se răcească. Clatiți cu apa în care a fiert orezul. Tratamentul trebuie repetat cel puțin o dată pe săptămână pentru a obține cele mai bune rezultate.
     

    ×