x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Medicii sunt ULUIŢI!!! Ce boală poate fi vindecată cu Coca Cola?

Medicii sunt ULUIŢI!!! Ce boală poate fi vindecată cu Coca Cola?

10 Ian 2013   •   08:33
Medicii sunt ULUIŢI!!! Ce boală poate fi vindecată cu Coca Cola?
Coca Cola a fost folosită cu succes în tratarea unei boli dureroase de stomac, care altfel ar fi necesitat o intervenţie endoscopică sau chiar chirurgicală, se arată într-un studiu al Universităţii din Atena, publicat în revista ştiinţifică "Alimentary Pharmacology and Therapeutics".
 
Potrivit medicilor, băutura carbogazoasă este foarte eficientă atunci când pacienţii suferă de fitobezoar gastric. Este vorba de un blocaj în stomac, cauzat de anumite fructe care nu sunt digerate cum trebuie. Fibrele rămân nedigerate, cauzând o obstrucţie. 
 
Pentru această afecţiune există mai multe metode de tratament, de la endoscopii până la operaţii chirurgicale, în cazurile mai grave. 
 
Noile cercetări arată, însă, că tratarea afecţiunii cu Coca Cola are o rată de succes de peste 90%. Asta pentru că ingredientele băuturii carbogazoase înlocuiesc acidul gastric şi ajută la digerarea fibrelor, în timp ce bulele ajută la grăbirea procesului.
 
Cercetătorii Universităţii din Atena au urmărit 46 de pacienţi care au fost trataţi cu Coca Cola, de-a lungul a 10 ani. Dintre ei, jumătate au fost vindecaţi doar bând acest produs. Alţi 19 au avut nevoie de o proedură non-invazivă după tratamentul cu băutura răcoritoare, foarte puţini fiind nevoiţi să ajungă pe masa de operaţie. Astfel, rata de succes a tratamentului a fost de 91.3%.
 
Potrivit studiului, tratamentul este "ieftin, uşor de aplicat şi poate fi administrat în orice spital".

Mai multe amanunte pe www.3dots.ro

×