x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Medicul de familie Cum să recunoaștem diferența dintre o răceală și gripă. Cele mai frecvente simptome

Cum să recunoaștem diferența dintre o răceală și gripă. Cele mai frecvente simptome

17 Mar 2018   •   13:50
Cum să recunoaștem diferența dintre o răceală și gripă. Cele mai frecvente simptome

Fiind bolnav, chiar și când sunteți acasă în pat, nu este distractiv. Combinația de dureri corporale, febră, frisoane și congestie nazală pot fi suficiente pentru a face pe oricine să se simtă fără nicio vlagă. Există o mulțime de remedii care vă pot atenua simptomele și vă pot aduce înapoi la normal. Totuși, dacă aveți dificultăți de respirație, bătăi rapide ale inimii, vă simțiți slăbit sau aveți alte simptome severe, trebuie sa consultați de urgență un medic.

Medicamentele antivirale pot ușura simptomele gripei atunci când sunt luate la scurt timp după ce te îmbolnăvești. În multe cazuri, totuși, remedii simple pot fi tot ce aveți nevoie pentru a ușura simptomele de gripă ușoară până la moderată.

Majoritatea acestor remedii au fost folosite pentru a trata simptomele de ani de zile și vă pot ajuta să vă simțiți mai bine în timp ce corpul dumneavoastră luptă împotriva virusului. (PM)

Schimbările de temperatură...............

Citește mai departe aici despre simptomele gripei

×