x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Meniu de sânge albastru. Ce mănâncă Regina Angliei şi ducesele

0
Autor: Oana Portase 17 Mai 2018 - 19:30
Meniu de sânge albastru. Ce mănâncă Regina Angliei şi ducesele

Toţi ochii sunt aţintiţi în aceste zile pe Meghan Markle care se va căsători în curând cu Prinţul Harry. Evenimentul va fi urmărit la televizor de sute de milioane de oameni, iar presiunea pe viitoare ducesă este mare. Markle a arătat întotdeauna bine pentru că a fost obişnuită cu cerinţele de la Hollywood, aşa că dieta dinaintea nunţii nu a speriat-o prea tare. Şi viitoarea sa cumnată, Kate Middleton, are o dietă specială având în vedere că a născut de trei ori şi arată perfect. De un meniu sănătos şi de disciplină dă dovadă şi Regina Angliei care a împlinit de curând 92 de ani.

„Regina Elisabeta a II-a mănâncă pentru a trăi”

Capetele încoronate s-au bucurat mereu de preparate alese şi de bucătari care să le facă cele mai sofisticate mâncăruri. Însă reginele şi prinţesele care ţin la felul în care arată nu se bucură chiar de toate delicatesele aşa cum îşi imaginează oamenii obişnuiţi.

Un fost bucătar al casei regale din Anglia a dezvăluit că Regina Elisabeta nu este deloc gurmandă şi că, spre deosebire de soţul ei, mănâncă pentru a trăi. În fiecare săptămână, un bucătar şef al casei regale îi prezintă Reginei variante de preparate. După ce Regina alege un meniu anume, bucătarii se ocupă de preparea lor cu produse bio, din fermele deţinute de familia regală. Unul dintre secretele Reginei este că evită alimentele cu amidon. Elisabeta a II-a este foarte atentă ce preparate consumă, însă din meniul ei zilnic nu lipsesc tradiţionalul ceai cu biscuiţi şi paharul de şampanie seara.

CE MĂNÂNCĂ REGINA ANGLIEI

Mic dejun

ceai şi biscuiţi

cereale şi fructe/pâine prăjită şi marmeladă

Prânz

Peşte şi legume/Pui la grătar şi salată

Gustare

Ceai

Sandwich cu somon afumat/sandwich cu gem

Prăjiturele

Cină

File de vită/carne de vânat/Somon

Pahar de şampanie

Meghan Markle, dietă cu cartofi prăjiţi

Găteşte acasă şi mănâncă sănătos. Acestea par să fie secretele siluetei de invidiat ale fostei actriţe. Meghan Markle recunoştea într-un interviu pentru o revistă de fitness că nu a renunţat complet la plăcerile vinovate. În timpul săptămânii mănâncă sănătos şi alege variante simple de meniu cum ar fi peşte  şi legume sau salate. Pentru gustări alege mere cu unt de migdale și sare marină. În loc de cafea, viitoare ducesă bea sucuri verzi sau kombucha. Unul dintre secretele dietei sale este că preferă să gătească acasă în loc să iasă la restaurant. Gătitul acasă înseamnă că poţi controla exact ce fel de alimente şi condimente foloseşti şi în ce cantităţi. Toate regulile dispar pentru fost actriţa în weekend când mănâncă preparatele sale preferate: cartofii prăjiţi, mâncare italienească sau mâncare mexicană. Markle spune că privarea totală a unui fel de mâncare care îţi place nu te ajută pe termen lung iar cheia unei diete bune este echilibrul. Pentru că Meghan Markle a pus mereu accent pe un stil de viaţă sănătos, nu pe o dietă anume, fosta actriţă nu şi-a făcut prea mari griji înainte de nuntă.

Secretul Ducesei de Cambridge

Kate Middleton continuă să surprindă cu silueta ei perfectă deşi a născut de trei ori până acum. Dieta ducesei este foarte bine pusă la punct, dar nu atât de complicată cum ne imaginăm. Ca şi viitoarea sa cumnată, Kate Middleton preferă să gătească acasă. Ea nu a făcut mereu parte din mediul regal, provenind dintr-o familie obişnuită, aşa că nu o deranjează să gătească pentru Prinţul William şi pentru copii.

Unul dintre secretele Ducesei de Cambridge este că foloseşte multe alimente raw în dieta ei, adică alimente pe care nu le prepară termic. Presa britanică scria că ducesei îi plac foarte mult gazpacho, o supă spaniolă și ceviche (pește raw marinat cu lămâie). Din dieta ei nu lipsesc salata de pepene verde sau fructele de goji.

Kate Middleton şi Meghan Markle preferă să-şi gătească singure preparatele pe care le mănâncă. Dietele celor două nu sunt foarte complicate, ele preferând peşte cu legume sau alimentele raw.

La fiecare sarcină, Kate Middleton a suferit de hypermesis gravidarum (sarcină toxică), o boală care i-a provocat greţuri şi vărsături severe. De aceea, dieta din timpul sarcinii a fost mai delicată. Ducesa a mâncat multe legume, fructe de pădure şi fulgi de ovăz. La capitolul mâncăuri preferate, puiul la rotisor este primul pe lista Ducesei de Cambridge.

Sora lui Kate Middleton, Pippa Middleton, a ales o dietă ceva mai restrictivă înainte de nunta cu James Matthews. Dieta permite consumul a doar 20 de alimente, însă ai voie cacao, vin și cafea. În primele trei zile, se mănâncă doar 1.000 de calorii zilnic. Adică trei sucuri verzi și o masă bogată din alimentele aprobate. În restul săptămânii se consumă 1.500 de calorii, adică două sucuri verzi și două mese bogate în alimentele permise. După această săptămână urmează faza de întreținere.

Citeşte mai multe despre:   diete,   Meghan Markle,   kate middleton

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Prăjitul - o capcană şi în cazul cărnii, şi al cartofilor

Prăjitul - o capcană şi în cazul cărnii, şi al cartofilor
Îi auzi pe mulţi bucurându-se că „fac un grătar”. E un fel de culme a relaxării și ei cred că asta înseamnă sănătate. Alţii cred că au găsit soluţia slăbitului: să mănânce pâinea prăjită....

COVID-19 circulă prin aer. Cercetătorii vor modificarea recomandărilor. OMS refuză

COVID-19 circulă prin aer. Cercetătorii vor modificarea recomandărilor. OMS refuză
Peste 200 de cercetători spun că oamenii se infectează cu COVID-19 întrucât acesta circulă prin aer. Din acest motiv ei cer revizuirea recomandărilor transmise de Organizaţia Mondială a Sănătăţii...

Explicațiile psihologului: Ce ne provoacă suferință în relații? 

Explicațiile psihologului: Ce ne provoacă suferință în relații? 
În prezent, expresia „relație toxică” este folosită atât de des încât aproape că orice relație are un conflict mai mare ajunge să fie etichetată astfel. În cadrul relațiilor toxice, conexiunea și...

Comisia Europeană a autorizat punerea pe piață a antiviralului Remdesivir pentru tratarea infecției cu COVID-19

Comisia Europeană a autorizat punerea pe piață a antiviralului Remdesivir pentru tratarea infecției cu COVID-19
Comisia Europeană a autorizat, astăzi, punerea pe piaţă condiționată, în spațiul comunitar, a antiviralului Remdesivir, folosit pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19, informează AFP....

Un vaccin pentru COVID-19 a fost testat pe oameni. Rezultatele sunt promițătoare

Un vaccin pentru COVID-19 a fost testat pe oameni. Rezultatele sunt promițătoare
Compania germană Biontech împreună cu gigantul farmaceutic american Pfizer au anunţat că au dezvoltat un vaccin experimental, transmite DPA. Testele realizate în SUA au rezultate...

Studiu: Imunitatea colectivă la COVID-19 este mai mare decât o arată testele de anticorpi

Studiu: Imunitatea colectivă la COVID-19 este mai mare decât o arată testele de anticorpi
Imunitatea colectivă la infecția cu COVID-19 este mai mare decât o arată testele, întrucât anticorpii din organismul persoanelor asimptomatice ori cu simptome ușoare pot duce la rezultate negative, arată un...

Oxitocina, hormonul care ne construiește relațiile

Oxitocina, hormonul care ne construiește relațiile
Până în urmă cu aproximativ 100 de ani, poeții, artiștii și filosofii erau cei care se ocupau de problemele legate de dragoste și atașamente. Mai recent însă, neurobiologia și endocrinologia, științe care...

Noi informații despre sindromul asociat cu COVID-19 la copii

Noi informații despre sindromul asociat cu COVID-19 la copii
Două studii americane aduc noi informații despre boala asociată cu COVID-19 care a afectat circa o mie de copii la nivel mondial. Se numește sindromul inflamator multisistemic la copii (MIS-C),...

Stresul cronic afectează creierul

Stresul cronic afectează creierul
Galerie Foto Stresul este considerat boala secolului 21 și adesea includem în acest concept orice fel de simptom ni se pare nelalocul său în comportamentul nostru sau în starea noastră fizică. Stresul este parte din viața...

Apendicul face parte din apărarea imunitară

Apendicul face parte din apărarea imunitară
Multă vreme s-a considerat că unele organe nu au nicio utilitate. Din categoria aceasta făceau parte amigdalele, apendicul şi, de aceea, se îndepărtau prin operaţii pe bandă rulantă. Teoria aceasta s-a...

Explicațiile psihologului: Despre omul “sintetic” și soluții la boala mileniului III - depresia

Explicațiile psihologului: Despre omul “sintetic” și soluții la boala mileniului III - depresia
În decursul dezvoltării civilizației sintetice (prin radio, tv, internet și telefon), unde imitarea altor culturi a devenit o activitate des întâlnită, omul nu și-a mai găsit liniștea. A primit mai mult decât...

Ce semnifică poftele alimentare

Ce semnifică poftele alimentare
Galerie Foto Probabil fiecăruia dintre noi i s-a făcut foame atunci când a trecut pe lângă vitrina unei cofetării sau când a văzut fotografii cu diverse feluri de mâncare în reviste sau scene din filme cu meniuri...

În Evul Mediu, era considerată AFRODIZIAC: Află ce efecte terapeutice uimitoare are de fapt această plantă

În Evul Mediu, era considerată AFRODIZIAC: Află ce efecte terapeutice uimitoare are de fapt această plantă
Este una dintre cele mai delicioase, sănătoase şi costisitoare legume. Primii muguri, care pot fi albi, verzi, roz verzui sau violet, sunt bogaţi în vitamine, minerale şi fibre. Mugurii tineri pot fi consumaţi...

5 leacuri băbești pentru durerea de dinți. Ce faci dacă nu reușești să ajungi la stomatolog?

5 leacuri băbești pentru durerea de dinți. Ce faci dacă nu reușești să ajungi la stomatolog?
Migrenele sau durerile de dinţi vă pot strica ziua, mai ales dacă apar din senin şi nu puteţi să vă duceţi imediat la medic. Nu intraţi în panică, pentru că leacul se află mai aproape decât credeţi, chiar...

De ce este recomandat consumul zilnic de nuci? Câte nuci trebuie mâncate în 24 de ore

De ce este recomandat consumul zilnic de nuci? Câte nuci trebuie mâncate în 24 de ore
Beneficiile nucilor pentru creier sunt foarte mari. S-a constatat recent că nucile sunt în măsură să dezvolte gândirea logică. Consumând nuci, organismul primeşte dopamină şi serotonină şi ca efect creşte...
Serviciul de email marketing furnizat de