x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Rezultate incredibile în doar două săptămâni! Cum să slăbeşti 20 de kilograme cu ajutorul dietei daneze

Rezultate incredibile în doar două săptămâni! Cum să slăbeşti 20 de kilograme cu ajutorul dietei daneze

20 Mar 2016   •   21:19
Rezultate incredibile în doar două săptămâni! Cum să slăbeşti 20 de kilograme cu ajutorul dietei daneze

Nu eşti mulţumită de greutatea ta şi îţi doreşti cu ardoare să slăbeşti rapid şi eficient? Dacă te-ai săturat de dietele fără efect şi care nu dau rezultatele pe care le aştepţi, atunci este momentul să încerci ceva nou, scrie antenastars.ro.

Dieta daneză durează doar 13 zile, dar garantează rezultate incredibile într-un timp foarte scurt. Această dietă este însă una destul de strictă, dar dacă reuşeşti să o respecţi cu stricteţe vei reuşi să slăbeşti între 7 și 20 de kilograme. Aceste rezultate variază în funcție de metabolismul personal, de asocierea cu un program de sport și de asemenea de surplusul de kilograme – cu cât e mai mare, cu atât numărul de kilograme pierdute este mai mare, potrivit healthy.kudika.ro.

Acest regim garantează o slăbire ultrarapidă, dar necesită mare atenţie pentru că este restrictivă şi poate fi periculoasă pentru sănătate.

Meniul dietei daneze

Ziua 1

Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr; Prânz: patru linguri de spanac fiert, două ouă fierte și o roșie.
Cină: o porție de carne de vită subțire și de dimensiuni cât jumătate de palmă, fiartă cu două linguri de ulei, zeamă de la o jumătate de lămâie și un bol mic de salată de lăptuci.

Mai multe, pe antenastars.ro

×