x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea copilului A fost la mai mulți medici, însă niciunul nu și-a dat seama că fiica ei are leucemie

A fost la mai mulți medici, însă niciunul nu și-a dat seama că fiica ei are leucemie

26 Feb 2019   •   10:52
A fost la mai mulți medici, însă niciunul nu și-a dat seama că fiica ei are leucemie

O femeie a declarant că fiica ei, în vârstă de opt ani, a fost la medic de cinci ori din cauza durerilor de spate, înainte să fie diagnosticată cu cancer, potrivit Daily Mail.

Sharon Mcalister, în vârstă de 35 de ani, povestește că și-a dus fiica la trei doctori, înainte ca aceasta să fie diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută. Sharon Mcalister, din Rutherglen, Lanarkshire, a știut că ceva este în neregulă cu fiica ei, când pielea acesteia a început să se îngălbeneasc, a devenit iritată și a început să se plângă de dureri de spate, în decembrie anul trecut.

Mcalister spune că doctorii i-au pus mai multe diagnostice: de la durere musculară la infecție virală. Când a fost diagnosticată, pe 12 februarie, fiica acesteia deja avea nevoie de morfină pentru a combate durerea. Mai mult, i se spusese chiar că avea coloana vertebrală fracturată.

Simptomele au început să apară la sfârșitul anului trecut. Mcalister spune că a observat chiar și o schimbare a personalității fiicei sale. „A început să fie distantă și speriată de durere”, a spus aceasta.

După ce i s-a spus că fiica sa are coloana vertebrală fracturată, a fost trimisă acasă și i s-a făcut o programare la radiografie pentru luna martie. Fiica sa nu a mai putut suporta puterea în acea zi, iar mama ei a dus-o la spitalul de copii, unde o radiografie a scos la iveală faptul că are leucemie.

În prezent, aceasta este internată la spitalul de copii din Yorkhill, Glasgow. Doctorii sunt optimiști cu privire la însănătoșirea sa.

×