x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei 15 alimente surprinzătoare! Puteți mânca oricât fără să luați în greutate

15 alimente surprinzătoare! Puteți mânca oricât fără să luați în greutate

20 Mai 2017   •   06:14
15 alimente surprinzătoare! Puteți mânca oricât fără să luați în greutate

Vă place să mâncați dar vă este frică să nu luați în greutate? Vestea bună este că există o serie de alimente pe care le poți mânca fără limitări.


Un sfat dat adesea de nutritionisti este de a mânca până când ajungeți la satietate - adică, până când vă veți simți plin.

Problema este că alimentele pot avea efecte extrem de diferite asupra senzatiei de foame și a sațietății.

Astfel, scăderea în greutate nu înseamnă doar să mănânci până te simți saturati. Este vorba despre alegerea alimentelor potrivite care vă fac să vă simțiți plini, cu cel mai mic număr de calorii.

Problema alimentelor disponibile astăzi, este ca sunt încărcate cu calorii, precum și aditivi potențial dăunători, o mulțime de zahăr și grăsimi nesănătoase.

Aceste alimente pot crea dependenta, pur și simplu datorită naturii ingredientelor lor.

Vestea bună este că mai există alimente pe care le poți mânca fără limitări. Acestea sunt bogate în fibre si scăzute de calorii, si te pot ajuta fără riscul de a lua în greutate.

Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați întotdeauna că dieta este bine echilibrată cu o varietate de alimente. (PM)

15 alimente surprinzătoare! Puteți mânca oricât fără să luați în greutate

Chiar daca esti obsedat de propria greutate, trebuie sa stii ca exista alimente pe care le poti manca in orice cantitate. Sunt bogate in fibre, sarace in calorii si le poti consuma fara teama ca te vei ingrasa.

1) Popcorn

Daca pregatesti acasa popcornul fara unt si zahar (cu putina sare) il poti consuma fara frica. O portie contine numai 31 calorii.

2) Telina

Telina contine 95% apa. Consumul de telina te ajuta sa dai jos excesul de greutate si, totodata, te detoxifiezi datorita efectului sau diuretic.

.................

Citește continuarea AICI

×