x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei 4 exerciții pentru sănătatea și frumusețea feselor

4 exerciții pentru sănătatea și frumusețea feselor

08 Iul 2020   •   17:25
4 exerciții pentru sănătatea și frumusețea feselor
Sursa foto: ValuaVitaly/Getty Images/iStockphoto

Zona feselor și a coapselor reprezintă un obiectiv foarte important în antrenamentul oricărei femei care își dorește să arate bine. Pentru a obține un aspect fizic plăcut, mușchii trebuie să fie nevoluminosi și frumos proportionati cu restul corpului. Următoarele exerciții reprezintă o selecție a celor mai eficiente tehnici de antrenament pentru această zonă și te vor ajuta să obții un posterior bombat și ferm și coapse alungite cu mușchi fini și elastici.

Exercițiul 1. Așează-te pe genunchi, cu antebrațul sprijinit pe stepper și cealaltă mână întinsă. Încordează bine talia și ridică la nivelul bazinului coapsa corespunzătoare brațului întins. Încordează fesa și întinde controlat piciorul pe orizontală, la nivelul bazinului, apoi strânge piciorul, menținând coapsa ridicată.

Exercițiul 2. Întinde-te pe spate, cu talpa sprijinită pe stepper și genunchii flexați. Ține un picior întins spre tavan, cu talpa flexata și ridică brațele spre tavan, menținând ganterele paralele cu solul. Încordează abdomenul, împinge în stepper și ridică fesele de pe saltea, fără să arcuiești coloana în zona lombară. Concomitent cu această mișcare, deschide brațele până aproape de sol. Execută lent 4 seturi a câte 10 repetări cu fiecare picior în parte, pentru a remodela partea posterioară a coapsei și fesele.

Exercițiul 3. Așează-te cu palmele pe stepper și............

Citește mai departe AICI

×