x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei A apărut şi medicamentul minune: No 2 Cold Medicine

A apărut şi medicamentul minune: No 2 Cold Medicine

03 Noi 2009   •   00:00
China Daily face publice rezultatele cercetărilor efectuate de medicii chinezi, specialişti în medicina tradiţionala, care au descoperit un posibil remediu al pandemiei de gripă porcină, No 2 Cold Medicine.

Conform Biroului de Medicină Tradiţională Chineză, testele efectuate cu No 2 Cold Medicine au avut rezultate pozitive, în special în cazul copiilor, aducând vindecarea completă a pacienţilor după numai trei zile.

No 2 Cold Medicine are la bază un produs tradiţional al medicinei alternative chineze adaptat noul tip de virus gripal. Efectele curative se fac simţite după administrarea unei singure doze, cel mult două în cazurile mai virulente, şi, conform testelor efectuate până în prezent, nu are efecte secundare.

Zhai Huaqiang, profesor la Şcoala Chineză de Farmacie din cadrul Universităţii din Beijing, a declarat că acest medicament poate avea rezultate în cazul tratării infecţiei virale cu AH1N1, dar că nu este momentul să fie considerat ca tratament cu efecte curative depline în toate cazurile declanşate de pandemie.

Reprezentantul din China a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii a declarat că nu are informaţii despre noul tratament propus de medicina tradiţională, recomandat copiilor, şi, în consecinţă, nu poate comenta aceastăe temă.

×