x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Aparatul Spiriduş

Aparatul Spiriduş

de Florin Condurateanu    |    30 Iul 2010   •   00:00
Aparatul Spiriduş
Sursa foto: /Thinkstock

Alimentare cu energie fără să mişti un deget.



Aparatele care ne înconjoară fă­cân­du-ne traiul comod, maşinăriile electronice, electrotehnice, electromagnetice trebuie periodic încărcate cu energie.
Asemenea lor şi "maşinăria" organismului uman trebuie încăr­cată cu energie. Dar nu putem să băgăm organismul în priză. Deci, atmosfera înconjurătoare ne poate alimenta cu energie. Dar lucrurile senzaţionale nu sunt simple, aşa că nu putem să umblăm la un "robinet" al naturii, să-l deschidem şi să ne intre energia potrivită în organism. Cu atât mai mult cu cât energia care e pro­pice corpului este o energie de joasă frec­venţă, cam 7 hertzi. Ei bine, proiectul lumii, conceput în Ceruri, prevede ca energia de mică frecvenţă să încarce organismul doar în timpul somnu­lui, şi nu toată perioada somnului.

Încărcarea organismului cu ener­gie de mică frecvenţă din jurul nostru se petrece numai în reprizele de somn rapid, cele cu vise. Acei bi­o­energe­ti­cieni care se zice că ar trans­fe­ra bio­energie din preaplinul lor altor oa­meni nu mută de fapt propria bio­energie în exces în pacienţi. Aceşti oameni au proprietatea din naştere de a acţiona ca nişte relee, ca nişte an­tene care captează energie joasă din atmosferă şi o dirijează spre oa­meni. Locuitorii Orientului În­de­păr­tat, care pun mare preţ pe me­di­taţie, pe re­cu­legere, pe suflet, sunt an­trenaţi să se concentreze, şi, în acea sta­re de tran­să, de meditaţie, pot să se alimen­teze cu energie joasă din am­­­bient chiar şi în afara somnului rapid.

Un fizician român cu apetitul inovaţiei a realizat un aparat minia­tural, care produce energie de joasă frecvenţă, permiţându-i omului să se încarce cu energie benefică la el acasă când citeşte ziarul sau când priveşte la televizor, căpătând chef de viaţă, o formă bună, o stare de vioiciune, o mai bună funcţionare a organelor, o diminuare a unor stări de suferinţă. A denumit invenţia sa aparatul Spi­ri­duş. E un fel de aparat de fi­zi­o­te­rapie la purtător. De mărimea unui pa­chet de ţigări sau a unei cutii de chi­brituri, el îl încarcă pe purtător tocmai cu ace­le energii de joasă frec­venţă, care altfel i-ar fi la dispoziţie numai în re­prizele de opt-zece minute re­pe­tate de trei-patru ori pe noapte, deci în pe­rioadele de somn rapid cu vise.

Ca atare, nu mai trebuie să mergi la o secţie de fizioterapie să faci proceduri de recuperare cu diferite aparate pe care trebuie să le frecventezi de câteva ori pe săptămână. Încărcarea cu energie de joasă frec­venţă produsă de aparatul Spiriduş îmbunătăţeşte funcţionarea chiar la nivelul celulei. Această încărcare ener­getică permite membranei ce­lu­lei să lucreze mai bine, să înles­nească alimentarea cu oxigen şi nutrienţi a celulei şi să îmbu­nă­tă­ţească elimi­narea deşeurilor din celulă.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă