x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Cum "alungam" energiile negative din locuinta

Cum "alungam" energiile negative din locuinta

26 Apr 2018   •   07:28
Cum "alungam" energiile negative din locuinta

Se intampla, si nu o data, sa simtim disconfort în propria locuinta, suntem stresati, ne luam la cearta din nimic, practic, ne simţim mereu obosiţi chiar dacă am dormit suficient, apar mici probleme de sănătate care în timp se acutizează, iar de cele mai multe ori conştientizăm că nu aşa suntem noi cu adevărat.

 

Ce trebuie sa facem pentru a readuce normalul in casa noastra. Sunt trei indicatori Feng Shui care vor aduce echilibrul.

Mediul înconjurător și locatarii

Mediul din jurul locuinței are un rol deosebit de important în influențarea destinului nostru. Fiecare formă naturală sau artificială generează anumite frecvente de energie care influențează anumite segmente ale vieții, precum cariera, dragostea sau relațiile de prietenie. Când avem o gradina frumos aranjata sau cand putetm admira de la fereastra un peisaj frumos, ne încărcăm de energii pozitive.

Clădirea

Clădirea este un al doilea factor important într-o analiză feng shui. Aspectele importante sunt orientarea clădirii, locația ușii principale și forma clădirii.  Spațiul nostru nu trebuie să fie nici prea mare, nici prea mic, nu trebuie să aibă forme ciudate sau forme foarte ascuțite. Se recomandă să aibă o zonă luminoasă, astfel încât qi-ul (energia vieții) să se poată acumula.

Timpul

Timpul este un alt factor extrem de important în analiza feng shui a unei locuințe. “Trebuie să știm că qi-ul se află într-o continuă mișcare, direcția lui schimbându-se în timp. Fluctuațiile qi-ului sunt în cicluri de 20, 60 și 180 de ani și cunoașterea stelelor zburătoare ne pot ajuta în adaptarea formulelor aplicate în funcție de efectul pe care ni-l dorim.

ANTENA 3

×