x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Cum creezi armonie in casa cu ajutorul florilor!

Cum creezi armonie in casa cu ajutorul florilor!

24 Mai 2018   •   10:37
Cum creezi armonie in casa cu ajutorul florilor!

In filosofia feng shui florile inseamna frumusete si gratie. In opinia popoarelor orientale, gingasele minuni ale naturii aduc in viata omului armonie, dragoste si fericire.

 

Adeptii filosofiei feng shui sunt convinsi ca in orice casa, oricat de mica si de necajita, trebuie sa existe flori, pentru ca aceste plante ajuta la refacere energiei, atrag lumina, bunatate si sensibilitate. Sunt ca un fel de magneti pentru tot ceea ce este bun, inclusiv noroc.

Totodata, trebuie tinut cont de faptul ca fiecare floare, indiferent ca este vie, artificiala sau desenata, are caracterul ei, proprietatile ei.

Bujori in dormitor

Bujori in ghiveci, un buchet de flori proaspat taiate din gradina sau un tablou pe perete vor atrase energii pozitive. Atentie insa, bujorii pot fi tinuti in dormitor numai de persoanele singure. Imediat ce apare omul-pereche, florile trebuie scoase din camera unde cuplul doarme, pentru ca energia puternica a acestor flori are capacitatea de a declansa conflicte.

Flori de lotus

In filosofia feng shui, aceste plante simbolizeaza curatenie, armonie si perfectiune. O fotografie inramata cu aceste flori poate fi asezata in zona de sanatate sau de cunoastere, dar si in dormitorul conjugal. 

Sakura pentru armonie

Ramuri inflorite de cires japonez aduc in viata omului ceva nou, prospetime, ajuta la pastrarea iubirii si intaresc starea de sanatate.

Orhidee pentru fertilitate

Dintotdeauna orhideea a fost considerata un simbol al fertilitatii. In plus, aceasta floare contribuie la gasirea drumului corect in viata, conduce spre perfectiune. Orhideea aduce in casa nevinovatie, puritate.

Narcise pentru cariera

Daca doriti sa gasesc locul de munca dorit, sa construiti o cariera de succes, sa va reprofilati din punct de vedere profesional si sa aveti un salariu de individiat, narcisele va ajuta.

×