x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Cum să-ți menții bronzul cât mai mult timp

Cum să-ți menții bronzul cât mai mult timp

20 Iul 2017   •   16:31
Cum să-ți menții bronzul cât mai mult timp

Ai așteptat cu nerăbdare vara ca să mergi la plajă să te relaxezi și să te bronzezi? Acum poți să te bucuri mai mult timp de culoarea frumoasă a pielii bronzate urmând acești pași simpli de îngrijire, scrie clicksanatate.ro.

Pielea, cel mai mare organ al corpului uman are capacitatea de a se regenera singură în timp, astfel că dacă la nivelul tegumentului se produc anumite leziuni, organismul dezvoltă anticorpi pentru a rezolva problema.

Un lucru absolut uimitor, de care este bine să știi mai ales cînd mergi la plajă. Pentru a-ți menține culoarea arămie obținută după multe ore la plajă trebuie să ții cont de cum se comportă pielea în timp și care este modalitatea prin care ea te poate feri de anumite probleme.

Tocmai datorită capacității de regenerare a pielii, dacă te expui radiațiilor UV, fără o cremă cu protecție solară, te expui la arsuri solare și la a dezvolta anumite afecțiuni ale pielii, cea mai temută fiind cancerul de piele.

Bronzul obținut fără a te proteja de radiații nu va ține mult, pielea  se va regenera mult mai repede decât de obicei și se va exfolia. Așadar dacă vrei să te bucuri de un bronz frumos, sănătos și de durată iată ce trebuie să faci:

×
Subiecte în articol: bronz bronzat ten bronzat soare