x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Detoxifiere rapidă

Detoxifiere rapidă

de Magda Marincovici    |    03 Ian 2012   •   21:00

Dupa un lung sir de mese copioase, este necesara o detoxifiere rapida a organismului. Iata trei solutii rapide de detoxifiere:

1. Masajul abdominal. Acesta contribuie la dimi­nua­­rea nivelului de toxine care afec­teaza activitatea sistemului limfatic, ducand la o functio­na­re defectuoasa a sistemului imunitar. In abdomen se afla o concen­tra­re a ganglionilor limfatici, au­to­ma­sajul abdominal fiind o solutie perfecta pentru detoxifierea sistemului limfatic. In cazul masajului efectuat de un specialist, acesta va proceda la miscari viguroase, ample, desfasu­rate pe traseele circulatiei naturale a limfei catre inima, inclusiv pe partile laterale ale corpului.

2. Sfecla, morcovi, mere. Date prin razatoare, pot fi principalele ingrediente pentru o salata delicioasa. De dimensiuni medii, cate doua din fiecare, bine stoarse. Iata reteta unui suc savuros, rezultat dintr-o combi­natie de legume si fructe, apreciat inclusiv de copii. Acest suc natural este ideal in deto­xi­fiere, deoarece sfecla protejeaza fi­catul, morcovii reduc coleste­ro­lul si merele au actiune laxativa si depurativa.

3. Aqua biking. Pe o bicicleta scufundata intr-o piscina pedalti in mod natural. Este o modalitate placuta si eficienta de a pune tot corpul in miscare. Aceste 'plim­­bari pe bicicleta' sunt relaxante, re­duc nivelul toxinelor, retentia de lichide si contribuie la revenirea intr-un mod sanatos la greutatea normala a corpului.

×
Subiecte în articol: sănătatea familiei