x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Este necesar VACCINUL? Prof. dr. Rafila: „Mulți consideră că e bine să te imunizezi PRIN BOALĂ. NU TE IMUNIZEZI de tentanos făcând boala, CI MORI”

Este necesar VACCINUL? Prof. dr. Rafila: „Mulți consideră că e bine să te imunizezi PRIN BOALĂ. NU TE IMUNIZEZI de tentanos făcând boala, CI MORI”

02 Iun 2015   •   18:04
Este necesar VACCINUL? Prof. dr. Rafila: „Mulți consideră că e bine să te imunizezi PRIN BOALĂ. NU TE IMUNIZEZI de tentanos făcând boala, CI MORI”

Un sfert dintre copiii bucuresteni nu mai sunt vaccinati anual impotriva unor boli foarte grave, cu potential mortal, in conditiile in care o acoperire vaccinala sub 80% poate duce la epidemii. Iar la nivelul intregii tari, acoperirea a ajuns intre 85-90%, insa trendul este descrescator de la an la an. 

Prof. dr. Rafila a aratat într-un interviu, ca persoanele care se informeaza de pe Internet, educate, cu venituri bune, sunt exact cele din randul carora se selecteaza cei care nu-si vaccineaza copiii pentru ca nu mai vad efectele bolilor, devenite foarte rare, dar si din cauza modei naturiste: "Multi considera ca e bine sa te imunizezi prin boala. Nu te imunizezi de tentanos facand boala, ci mori. La fel cu difteria."

Te-ar putea interesa și
8 lucruri recent descoperite despre corpul uman
Cum îți poți ajuta creierul să întinerească
Este Marijuana soluția miraculoasă în tratarea copiilor cu autism?

Profesorul Rafila a explicat care sunt posibilele efecte adverse majore ale vaccinurilor, cat de frecvente sunt ele, dar si care este riscul daca numarul vaccinarilor va continua sa scada:
.......................

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR


×
Subiecte în articol: vaccin vaccinare