x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Felul în care ne hrănim alungă sau aduce cancerul. Care sunt cele mai frecvente influențe?

Felul în care ne hrănim alungă sau aduce cancerul. Care sunt cele mai frecvente influențe?

09 Iun 2014   •   10:32
Felul în care ne hrănim alungă sau aduce cancerul. Care sunt cele mai frecvente influențe?

Studiile din ultimele două decenii au arătat care este rolul vitaminelor - și mai ales al vitaminei C - în prevenția și chiar vindecarea unor boli. Prezența sau absența acesteia, precum și al altor substanțe din hrana noastră zilnică poate aduce sau alunga diferite forme de cancer. Citește mai departe ca să afli despre ce este vorba, în funcție de tipul de cancer.

Cancerul cervical

Cancerul cervical apare într-un procent mai mare la persoanele cu deficit de vitamina C și care sunt fumătoare. Primele semne care ar trebui să ne alarmeze ar fi petele cervicale anormale. La femeile cu cancer cervical s-a observat că există și un deficit de vitamina B6, cauzat tot de fumat, care epuizează rapid rezerva din organism. Bolnavii de cancer cervical au de cele mai multe ori și deficit de folat, care este tot o vitamină din complexul B. În aceste cazuri, s-a observat că persoanele respective obișnuiau să consume alcool, care are ca efect, între altele, și distrugerea folatului și a tiaminei - amândouă vitamine din complexul B.

Cancerul de esofag
...................

Citeste continuarea dand CLICK AICI. 

×
Subiecte în articol: felicia cancer