x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Ghidul Pacientului Român 2011

Ghidul Pacientului Român 2011

27 Iun 2011   •   07:16
Ghidul Pacientului Român 2011

Vrei sa intelegi schimbarile legislative din sistemul sanitar? Vrei sa cunosti povestile de viata ale celor care lupta cu bolile si solutiile gasite de ei? Afla raspunsurile la intrebarile despre sanatatea ta din Ghidul Pacientului Roman, editia 2011. Descopera cele peste 100 de asociatii de pacienti carora li te poti adresa! Jurnalul National de marti, 28 iunie, iti aduce Ghidul Pacientului Roman. Un produs Houston NPA! Invata sa ai grija de sanatatea ta si a familiei tale! 264 pagini de informatie medicala, noutati terapeutice si legislative explicate pe intelesul tuturor!

Ghidul Pacientului Roman. Cea mai completa publicatie de informatie medicala. Cititorii vor descoperi informatii despre schimbarile legislative din sanatate, despre despre cardul de asigurat, despre programele nationale si despre tratamentele in strainatate. Informatia medicala este validata de catre specialisti si este prezentata intr-un limbaj accesibil. Totodata, informatia este structurata pe diferite domenii: medicina de urgenta, pneumologie, ginecologie, gastroenterologie, endocrinologie, reumatologie, urologie, pediatrie si oncologie, ultimul capitol fiind rezervat unei pledoarii pentru un mod de viata sanatos.

Ghidul Pacientului Roman apare anual si se afla la cea de-a doua editie. Este o publicatie dedicata publicului larg in principal, dar si personalului medico-sanitar care poate folosi Ghidul ca instrument de comunicare cu pacientii si de informare asupra asociatiilor de pacienti din Romania. Ghidul Pacientului Roman este un produs Houston NPA.

Editia 2011 este disponibila pe piata pe 28 iunie cu Jurnalul National la pretul de 14,9 ron. Pentru detalii si comenzi: comenzi@houston.ro si 021/317.09.43.

×
Subiecte în articol: mass-media