x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Info 8 decembrie 2007

Info 8 decembrie 2007

de Jurnalul National    |    08 Dec 2007   •   00:00

Inima unui tănăr de 18 ani din Braşov, decedat din cauza unui accident rutier, a fost adusă la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Tărgu-Mureş pentru a fi transplantată unui pacient aflat in stare gravă.

TRANSPLANT DE INIMĂ. Inima unui tănăr de 18 ani din Braşov, decedat din cauza unui accident rutier, a fost adusă la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Tărgu-Mureş pentru a fi transplantată unui pacient aflat in stare gravă. Potrivit Mediafax, pacientul căruia ii va fi făcut transplantul are 28 de ani şi este din Rămnicu-Sărat. El are 100 de kilograme şi se află de căteva luni in evidenţele institutului din Tărgu-Mureş. Transplantul va fi coordonat de medicul Horaţiu Suciu.

JUCĂRII ASURZITOARE. Jucăriile zgomotoase ar putea cauza deficienţe de auz dacă sunt folosite excesiv, susţin cercetătorii de la Universitatea din California, citaţi de Reuters. Ei au analizat 17 jucării muzicale şi au descoperit că peste o treime din acestea emiteau sunete de peste 100 de decibeli, un nivel echivalent cu cel emis de o drujbă sau de metrou. "Unele jucării zgomotoase ţinute de copii lăngă ureche le-ar putea afecta auzul pe termen lung", a declarat Jeff Carroll.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă