x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Victoria Beckham, un nou look

Victoria Beckham, un nou look

de Magda Marincovici    |    28 Iun 2009   •   00:00
Victoria Beckham, un nou look

Daily Mail, celebru tabloid britanic, susţine că Victoria Beckham ar fi apelat la o nouă intervenţie chirurgicală estetică. Dar de această dată nu pentru a-şi mări sânii, ci, dimpotrivă, pentru a-i micşora.



După ce a renunţat la scenă şi la formaţia Spice Girls, Victoria Beckham pare decisă să renunţe şi la look-ul ei artificial de păpuşă Barbie. Potrivit Daily Mail şi The Sun, ex-Spice Girls Victoria Beckham ar fi consultat de vreo trei ori un reputat chirurg din Los Angeles. La prima intervenţie, Victoria a trecut de la cupa de 90 B la cea de 90 D.

Nu a fost mulţumită şi vedeta a apelat la o nouă operaţie, ajungând la 90 E, dând impresia că pe un trup firav atârnă două obuze. Potrivit câtorva amici, binevoitori desigur, din anturajul vedetei, care au încredinţat mai multe informaţii tabloidului britanic The Sun, Victoria Beckham ar fi regretat, ce-i drept, în zadar, această a doua intervenţie asupra sânilor.

Având mai mult timp liber, chiar dacă se străduie să fie creatoare de modă, Victoria probabil s-a uitat mai pe îndelete în oglindă şi nu s-a mai recunoscut. La capătul acestei şedinţe de imagine, a luat decizia să adopte un stil natural. Ceva în genul comun vedetelor care spun "trebuie să fac o schimbare", o propoziţie în spatele căreia se ascunde de cele mai multe o persoană cu multe, multe frustrări.

Nu este exclus ca şi Victoria să fie într-un asemenea moment. Are responsabilitatea a trei copii. Are un soţ, David, fotbalist în Italia, la AC Milan. Dar este şi ea, Victoria, care se pregăteşte la modul serios să facă pasul spre cinematografie. Dar înainte de a lua în piept lumea cinematografiei americane, în vederea unor roluri avantajoase, Victoria Beckham a mai făcut o operaţie estetică, de această dată pentru a reda sânilor dimensiunea normală.

Ea s-a recuperat rapid, alături de David şi de cei tre copii - Brooklyn, Romeo şi Cruz -, pe coasta de Azur. De altfel, gestul vedetei britanice se înscrie într-o nouă tendinţă de etalare a unei feminităţi de dimensiuni fireşti, ceea ce, evident, ar putea aduce prejudicii financiare incalculabile clinicilor de chirurgie estetică, tocmai acum, pe fondul accentuării crizei generale, când fiecare onorariu este foarte important.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă