x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Șase alimente care te scapă de grețurile sarcinii

Șase alimente care te scapă de grețurile sarcinii

22 Mar 2016   •   21:18
Șase alimente care te scapă de grețurile sarcinii

Eşti însărcinată şi ai ghinionul să ai greţuri insuportabile? Poţi să scapi de acestea sau măcar să ameliorezi  stările de rău consumând anumite produse. Iată 6 alimente care te scapă de greţurile din sarcină, scrie clicksanatate.ro.

1. Ghimbirul

Acestă plantă este deseori consumată pentru a trata greaţa şi a ajuta digestia. Ghimbirul conţine mai multi compuşi chimici, printre care şi shogaols şi gingerol, care îmbunătăţesc funcţia digestivă. Medicii spun că pentru a scăpa de greţuri trebuie să folosim 2-3  grame de ghimbir pe zi (în freshuri cu lămâie şi mere), dar nu mai mult de 4 grame. Şi ceaiul de ghimbir este un remediu grozav pentru diminuarea senzaţiilor de greaţă.

2. Lămâia

Şi acest fruct te poate ajuta să scapi rapid de greţurile din sarcină. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să amesteci o cană de apă, zeama de la o jumătate de lămâie şi o linguriţă cu vârf de zahăr. Apoi, se adaugă un sfert de linguriţă de bicarbonat de sodiu. Această combinaţie te va ajuta, cu siguranţă, să îndepărtezi starea de greaţă.

Mai multe, pe clicksanatate.ro.

×
Subiecte în articol: 9 luni de sarcina greaţă ghimbir lămăie