x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sfaturi de crestere a copiilor pe care nimeni nu vrea sa le auda

Sfaturi de crestere a copiilor pe care nimeni nu vrea sa le auda

25 Ian 2013   •   07:18
Sfaturi de crestere a copiilor pe care nimeni nu vrea sa le auda

Un om obisnuit ar trebui sa doarma noaptea intre 7 si 9 ore pentru o buna functionare a organismului. Atunci cand cineva doarme mai putin ii creste tensiunea arteriala. In plus, mananca mai mult, ceea ce creste riscul de a dezvolta obezitate si diabet.

Tulburari de somn


Cand e vorba despre cresterea copiilor, sfaturile vin din toate partile. Unele sfaturi despre cresterea copiilor vor fi utile, altele nu, unele de la persoane avizate, altele nu, unele pe care esti convins ca le vei aplica, altele pe care esti sigur ca NU le vei pune in aplicare niciodata. Intr-un sondaj realizat pe site-ul babble.com, a reiesit un top 7 sfaturi despre cresterea copiilor pe care niciun parinte nu vrea sa le mai auda. Iata-le:

1. Dormi, cand copilul doarme
Usor de zis, greu de facut. Nu exista nicio zana care sa vina si sa spele vasele sau rufele sau un duh magic care sa gateasca. Este adevarat ca nu trebuie sa refuzi niciodata o mana de ajutor sau sa ceri ajutorul atunci cand e nevoie, insa ce te faci atunci cand chiar nu poti conta pe nimeni si nu ai pe nimeni apropiat care sa fie prin preajma ta ori de cate ori ai nevoie. Ellen Seidman, Love That Max

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro

×
Subiecte în articol: crestere copii sfaturi