x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate APEL UMANITAR / Răzvan are nevoie de noi

APEL UMANITAR / Răzvan are nevoie de noi

18 Feb 2009   •   00:00
APEL UMANITAR / Răzvan are nevoie de noi

Răzvan Cârjan are 9 ani şi suferă de distrofie musculară progresivă BKR. Boala a fost descoperită la 5 ani, după ce, iniţial, medicii i-au pus diagnosticul de hepatită cronică.



A făcut şase lui de tratament greşit administrat, iar diagnosticul pus târziu i-a provocat băiatului doi ani de întârziere mintală. Cu toate acestea, el merge la şcoală. E în clasa a II-a la Şcoala primară din Zagadia, comuna Scobinţi, jud. Iaşi.

Carmen Cârjan, mama lui Răzvan, a aflat despre o clinică din Ucraina care foloseşte tratamentul cu celule stem, mai ieftin decât în clinici occidentale şi cu şanse reale de succes.

Clinica ucraineană a fost de acord cu intervenţia şi îl aşteaptă pe Răzvan, însă pentru tratament familia sa are nevoie de 5.000 de euro, iar pentru drum şi cazare de încă 500 de euro. Până acum, părinţii au reuşit să strângă 2.700 de euro, de la binevoitori.

RISC DE PARALIZIE
Boala îi afectează lui Răzvan şi muşchii inimii, pe lângă cei ai picioarelor şi mâinilor. Dacă nu va face tratamentul în Ucraina, băiatul poate paraliza până la vârsta de 11 ani. "Toţi copiii care suferă de boala lui au fost nevoiţi să folosească, după această vârstă, scaune cu rotile", a aflat mama. Răzvan este programat la clinica din Ucraina pe 10 martie 2009. Până atunci trebuie să strângă cei 2.800 de euro de care are nevoie.

Dacă puteţi să îl ajutaţi pe Răzvan, faceţi o donaţie, cât de mică, într-unul dintre conturile deschise pe numele Cârjan Carmen Iulia la BRD, sucursala Hârlău:

Cont lei: RO29 BRDE 240SV75185052400
Cont Euro: RO07 BRDE 240SV15925282400.

Pentru informaţii suplimentare, familia Cârjan poate fi contactată la telefon: 0754.456.066.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete razvan