x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Care sunt activitățile neobișnuite prin care poți slăbi fără a merge la sală?

Care sunt activitățile neobișnuite prin care poți slăbi fără a merge la sală?

30 Ian 2019   •   22:54
Care sunt activitățile neobișnuite prin care poți slăbi fără a merge la sală?

Un antrenor personal de fitness a dezvăluit modalitățiile neobișnuite prin care poți slăbi prin sarcini zilnice, conform Dailymail.

Carli Wheatley, de 35 de ani, din Londra, a împărtășit secretele activităților neobișnuite care ajută la slăbire, fără a trece pe la sală.

Antrenoarea a spus că poți arde și 350 de calorii pe zi doar prin „foire”, numind-o regula „nu sta locului niciodată”.

Carli i-a încurajat pe cei care vor să piardă kilograme să stea în frig, spunând că tremuratul ajută la arderea grăsimii.

„Poate fi împotriva opiniei publice, dar iarna chiar te ajută să slăbești. Dacă ieși în mod regulat în frig, corpul nu stă degeaba – când tremuri, trupul produce căldură, deci arde calorii”.

„Mișcă-ți degetele constant pe masa de la lucru, du-te să te plimbi când vorbești la telefon sau bate din picior când auzi melodia preferată”.

„Bea ceai de Matcha. Pe lângă calitățile de arderea grăsimii, împarte multe calități cu ceaiul verde, fiind plin de antioxidanți și slab în calorii.

„Adulții devin foarte rigizi în mișcare. Când a fost ultima oară când ai sărit în pat sau în spatele unui prieten? Uităm să ne mișcăm în viața de zi cu zi și asta blochează circulația, ne scurtează mișcările și ne face să ardem mai puține calorii”.

„Cel mai bun mod de a arde caloriile e să mănânci mai puțin și să faci sport mai mult, pentru a avea un deficit caloric. Trei mese zilnice care constau în carne, pește, fructe și legume vor combina destui nutrienți pentru a te pregăti de exercițiu”.

×
Subiecte în articol: sala slabit calorii antrenor fitness