x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Ce face bioenergia

Ce face bioenergia

24 Ian 2005   •   00:00

TERAPII ALTERNATIVE

FLORIN CONDURATEANU

Sidonia, cadru medical din Ramnicu-Valcea, visa cu ochii deschisi la momentul cand va face baita copilului si-si va infasa bebelusul. Din pacate, o soarta potrivnica i-a retezat visul, tanara a pierdut sarcina. Nu a cazut, nu a facut eforturi exagerate, pur si simplu, un gheb care-i crestea in spate a fost de vina. Scolioza, o boala parsiva, facea ca unul dintre omoplati sa se mareasca si coloana vertebrala sa se curbeze. Dupa ratarea graviditatii se impunea o operatie complicata constand din plantarea unei tije metalice flexibile pe coloana. Azi, Sidonia este fericita, a dus cu bine noua sarcina si peste o luna va naste. A fost supusa interventiei chirurgicale si i s-a atasat bucata de metal pe vertebre? Nu, in nici un caz, a fost tratata bioenergetic.

A apelat la bioenergie si suceveanul Tit Mandru, la randu-i cadru sanitar. Barbatului de 54 de ani i se topeau muschii bratelor, era vorba de o insuficienta circulatorie, care conducea la distrofia musculara a membrelor superioare. Dupa doua cure bioenergetice, barbatul a avut placuta surpriza ca analizele sa-i confirme faptul ca procesul distructiv a stagnat, si acum el se simte bine.

Fara dureri

Elena Patrascu din Pitesti si-a facut o mamografie, care a evidentiat o opacitate alarmanta la sanul drept si diagnosticul a sunat ingrijorator: mastoza chistica. Femeia aflase insa de rezultatele terapiei bioenergetice si s-a supus la trei cure bioenergetice, dupa care radiografiile au indicat un san normal, scapase de operatie.

Un pusti, Stefan Popovici, din Iasi, schiopata puternic, fiecare pas insemna o grea durere, fiindca medicii ii gasisera o necroza la capul femurului. Dupa doua cure de bioterapie, reuseste sa mearga normal, fara dureri in articulatia soldului, iar examenul radiologic descopera o importanta remineralizare a osului, transferul de bioenergie il reparase.

STIATI CA?
Terapia bioenergetica a adunat rezultate pozitive in afectiunile reumatismale, precum discopatiile, spondilozele, sciaticele, reumatismul cronic degenerativ, poliartritele, in astmul bronsic si alergic. De asemenea, aceasta terapie face minuni in ulcerele gastrice si duodenale, in dereglarile endocrine (hipotiroidism, chist ovarian, sterilitate, dismenoree), in cardiopatia ischemica, in miopia copiilor si hipoacuzia bilaterala, in dischineziile biliare, dar se obtin ameliorari si in diabetul zaharat de tip doi.

×