x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate „Cea mai mare ora de sport”: 12 ore de miscare pentru toata lumea

„Cea mai mare ora de sport”: 12 ore de miscare pentru toata lumea

de Cosmina Stoicescu    |    11 Iun 2012   •   14:04
„Cea mai mare ora de sport”: 12 ore de miscare pentru toata lumea

Sambata, 23 iunie 2012, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului “Cea mai mare ora de sport'. Si anul acesta poarta “Miscarea face bine' va fi deschisa incepand cu ora 9.00, timp de 12 ore, pentru toti cei care vor sa faca miscare sau pur si simplu vor sa asiste, pentru a pune in practica mai tarziu exercitiile. Toti cei prezenti vor putea participa la ore de zumba, fitness, kangoo jumps, pilates, aerobic si spinning alaturi de antrenori consacrati.

Anul trecut, “Cea mai mare ora de sport', eveniment din campania “Miscarea face bine', care incurajeaza sportul si alimentatia pro-sanatate, a confirmat ca sportul este la indemana oricui si a adunat 10.000 de participanti de toate varstele. Acestia au avut ocazia sa exerseze, alaturi de zeci de instructori care au demonstrat ca este foarte usor sa faci sport.

'Anul acesta asteptam si surprize de proportii, pe langa nenumarate premii in accesorii si echipament sportiv, suplimente nutritive, abonamente la sala si o bicicleta', declara Cristian Margarit, unul dintre organizatorii evenimentului.


×