x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Ceaiul care îți stimulează memoria și inteligența

Ceaiul care îți stimulează memoria și inteligența

28 Sep 2017   •   16:17
Ceaiul care îți stimulează memoria și inteligența

Timpul de afară ne face să ne îndreptăm atenția asupra licorilor calde din plante. Dacă vrei ca în timp ce servești o ceașcă de ceai să îți stimulezi și memoria, iată care este ca mai bună alegere, scrie clicksanatate.ro.

Cea mai bună modalitate prin care să ai grijă de sănătatea ta este să ai o dietă echilibrată prin intermediul căreia să îi furnizezi organismului toată gama de nutrimenți și antioxidanți necesari bunei funcționări.

Un ceai plin de antioxidanți este modalitatea cea mai simplă de a întări sistemul imunitar, de a te răsfăța și în același timp de a stimula capacitatea de memorare a creierului dar și pentru a spori vigilența.
Ce sunt antioxidanții

O categorie de vitamine, ingrediente nutritive care susține bunul demers al organismului uman, îl protejează de acțiunea nocivă a radicalilor liberi ce tind a afecta evoluția celulelor, și în același timp te ajută să te bucuri un timp îndelungat de o memorie excelentă deoarece încetinește procesul de îmbătrânire cerebrală.

Antioxidanții cei mai cunoscuți sunt vitaminele C, E, acidul lipoic sau carotenii, aceaștia având un rol extrem de funcțional în organismul uman.

Chiar dacă și organismul uman are proprii săi antioxidanți ce îi produce, în timp cantitatea lor scade deoarece organismul îmbătrânește, motiv pentru care este indicat ca pe tot parcursul vieții să ai o alimentație corespunzătoare, echilibrată și sănătoasă.

×
Subiecte în articol: memorie inteligenta ceai