x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cele mai comune simptome care ne pot da emoții

Cele mai comune simptome care ne pot da emoții

20 Feb 2019   •   07:46
Cele mai comune simptome care ne pot da emoții

De multe ori, oamenii se panichează atunci când au simptome noi. Acestea pot fi de cele mai multe ori lucruri banale, însă există și șansa de a apărea o condiție serioasă. Următoarele simptome sunt acoperite de către Dailymail. Dacă știți sau suspectați că aveți o problemă de sănătate, este recomandat să vizitați medicul.

Durerea de cap

Cu toții cunoaștem acea senzație dureroasă care apare la finalul unei săptămâni lungi. Dar dacă durerea de cap este diferită?

Înainte de a vă panica, este bine de știut că mulți oamen iau avut dureri de cap atât de severe încât au mers la Urgențe. De fapt, una din 50 de vizite la Urgențe este legată de durerea de cap. Dar, cei mai mulți supraviețuiesc acestei condiții.

O umflătură în gât

Pentru că gâtul dumneavoastră nu este doar din oase, este o locație unde pot apărea umflături. Unele dintre ele au fost acolo dintotdeauna, chiar dacă abia acum le observați. Laringele, de exemplu, conține cartilaje pe care le puteți simți în partea inferioară a gâtului.

Alte umflături, totuși, pot fi semnele unei condiții medicale, de la o răceală banală la cancer. Este recomandat să vizitați doctorul dacă simptomele nu dispar într-un timp scurt.

Sângele în urină

De obicei, urina nu conține sânge, ci un produs al mâncării sau medicamentelor care arată ca sângele. Așadar, mergeți la doctor sau așteptați să treacă de la sine?

Cauzele sângelui în urină sunt diverse: ați mâncat salată sau supă de sfeclă, sunteți la menstruație, ați alergat foarte mult.

Și de această dată, dacă simptomele nu trec de la sine, cel mai bine este să vizitați medicul.

×
Subiecte în articol: simptome doctor boli