x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cinci moduri în care apariţia unui copil poate interfera cu relaţia de cuplu

Cinci moduri în care apariţia unui copil poate interfera cu relaţia de cuplu

11 Iul 2013   •   09:12
Cinci moduri în care apariţia unui copil poate interfera cu relaţia de cuplu

Momentul in care devii parinte este cel mai important din viata fiecaruia, alaturi de momentul casatoriei si al lunii de miere. Insa… pe cat de important este, pe atat de… delicat si plin de surprize pare sa devina. Intre plansete puternice, lipsa somnului, schimbul scutecelor nu tocmai frumos mirositoare, furtuna hormonala si, in general, o oboseala cronica, nu e deloc usor sa mentii relatia de cuplu in parametri convenabili. Site-ul Menshealth.com vine cu detalii si ne ofera un top 5 al motivelor care interfereaza cu relatia de cuplu odata cu aparitia unui nou membru in familie.

1. Simti ca nu se implica cu toate eforturile in cresterea copilului

Gandeste-te ca nici tie nu-ti cere nimeni, ca mama, sa fii perfectiunea intruchipata zi si noapte. Ceea ce conteaza cu adevarat este sa comunici bine cu partenerul si sa stabiliti o impartire clara a sarcinilor. Cel mai bine este sa incepeti sa vorbiti chiar inainte de venirea pe lume a copilului.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

×
Subiecte în articol: copil cuplu relatie