x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate "Cu ceaiurile lui Vasile Cosac am scapat de astm"

"Cu ceaiurile lui Vasile Cosac am scapat de astm"

31 Ian 2005   •   00:00

TERAPII ALTERNATIVE
In preaplinul acesta de terapeuti, unii vand iluzii, vorbe umflate, caci terapiile lor nu-si dovedesc eficienta. Pana la urma, timpul este sita in masura sa cearna valoarea de cacealma, supravietuiesc numai acele terapii care realmente i-au scos din necaz pe suferinzi.
FLORIN CONDURATEANU

Unul dintre terapeutii care au rezistat la proba timpului este Vasile Cosac, de aproape 20 de ani tratamentele lui naturale alinand multe suferinte. Extractele de plante, ceaiurile, regimul alimentar bine cumpanit si-au dovedit eficacitatea in bolile ficatului, in cele ale stomacului si in alte afectiuni, asa declara bolnavii care i-au calcat pragul.

Metastaze, pietre la rinichi

Dar iata cateva cazuri in stare sa demonstreze ca tratamentele lui Vasile Cosac lucreaza pe mai multe fronturi. Cum l-a ajutat terapia naturala pe un barbat, medic veterinar, care lucra de mai multa vreme in diplomatie. "Ma chinuia un astm care evoluase, in unele nopti nu mai puteam sa ma odihnesc in pat, sufocarea ma obliga sa stau in fotoliu. Nu putea fi tinuta in frau boala cu medicamentele clasice. Ma si jenam in timpul negocierilor cu persoane din strainatate cand eram silit sa scot spray-ul si sa pulverizez in gura medicamentul impotriva crizelor de astm. Ma tratez de un timp cu ceaiurile si picaturile recomandate de domnul Cosac si ma simt neasteptat de bine, nu mai am crize si am lasat deoparte spray-ul si medicatia clasica. In deplasarile din Occident imi prepar in fiecare dimineata portia de ceai, ca sa fie proaspat, si nu ma mai sufoc." Iata deci o alta maladie care raspunde favorabil la terapia naturala gandita de Vasile Cosac.

Un barbat operat de cancer la colon, trimis acasa din spital, fiindca sfarsitul i se intrezarea in putine saptamani, a apelat in disperare de cauza la Vasile Cosac. Acum e bine mersi, dupa cinci ani, si a putut sa-si reia serviciul. O pensionara spune ca se roaga de trei ori pe saptamana la biserica pentru sanatatea lui Vasile Cosac care, zice ea, a salvat-o dupa o extirpare de tumoare pe intestin, care provocase metastaze. Un alt barbat, asistent medical, pune pe masa cateva pietricele eliminate din rinichi dupa ce s-a tratat cu procedeele fitoterapeutice prescrise de Vasile Cosac. S-a reintors la viata normala, dupa cum istoriseste o femeie care fusese diagnosticata cu o tumoare plasata intr-o zona greu accesibila a creierului, dupa ce a urmat terapia Cosac nemaivand dureri de cap, ameteli si predand iarasi la scoala unde este profesoara. "Eu le pretind pacientilor mei seriozitate in aplicarea tratamentului si respectarea regimului alimentar."

Medicina ca la NASA

Cinci minute. Atat ii trebuie unui aparat de diagnosticare si vindecare sa va scaneze intregul organism: corpul fizic, mintea si starea emotionala. Totul ca-ntr-un SF sau mai corect ca la NASA.

MAGDA MARINCOVICI

Deoarece aceste aparate si principii sunt concepute si folosite la NASA pentru supravegherea astronautilor. Dar iata ca sunt si la Bucuresti, la clinica Tri-San. Aici se utilizeaza un sistem format din trei componente: aparat de emisie si receptionat biocampuri, un software (care presupune un pachet de programe) si un calculator.

Pentru a intelege exact principiile medicinei energetice sa stim un amanunt esential, dar neglijat: orice structura vie - organ, tesut - emite campuri bioenergetice proprii. Cand aceste campuri se modifica inseamna ca este vorba de o boala, de aparitia unor disfunctii sau dezechilibre.

Asadar ati venit la clinica, deoarece aveti probleme de sanatate. Sunteti conectat la acest sistem prin cinci complexe de senzori, incorporati in benzi aplicate pe frunte, maini si picioare. Fiecare complex de investigare din clinica utilizeaza metode neinvazive, neiradiante, nu sunt necesare probe de sange si nu apeleaza la ingerarea de substante.

Foaia de sanatate

In mai putin de 5 minute, complexul de investigare inregistreaza si analizeaza peste 9.000 de substante si principii active din organism, prin biorezonanta, pe care le compara cu o baza de date de referinta. Diferentele energetice depistate, in plus (excedente) sau minus (carente), conduc la stabilirea precisa a unei foi de sanatate a organismului, precum si a profilului de risc asociat. Procesul de investigare nu poate fi influentat nici de catre pacient, nici de medic.

Fiecarei boli i se asociaza un dezechilibru energetic care este identificat. Acesta e preluat de catre intregul sistem care, prin programe specifice terapeutice, este capabil sa reechilibreze starea energetica a organismului.

Harta emotionala

Diagnosticarea si terapia energetica utilizata in cadrul clinicii se deruleaza in doua etape: diagnosticarea starii actuale a pacientului si terapia energetica a acestuia. Prima etapa vizeaza trei aspecte: diagnosticul energetic pentru vizualizarea dezechilibrelor si a starii de oboseala pe organe si sisteme; diagnosticul fizic, care prezinta starea sistemului imunitar si deficientele cromozomiale, nivelurile enzimelor, vitaminelor, mineralelor si oligoelementelor, aminoacizilor esentiali si a acizilor grasi nesaturati din organism; starea organelor interne, alergiile la unele substante, depedentele la tutun, alcool, droguri, medicamente etc.; diagnosticarea starii psihice cuprinde analiza unor parametri emotionali cum ar fi stresul, oboseala, disperarea, angoasa, frica, egoismul, date ce formeaza o harta emotionala a pacientului. Au trecut cele aproximativ cinci minute si pacientul are foaia de sanatate si harta emotionala. In functie de acestea el este dirijat catre o anumita terapie.

Terapii

Pentru echilibrarea si potentarea energetica a pacientilor se folosesc peste 450 de programe terapeutice speciale. Ele au ca scop energizarea organismului si imbunatatirea capacitatilor sale. Astfel, se stimuleaza vitalitatea celulara, se regleaza cresterea nivelului vitaminelor si mineralelor, oligoelementelor, enzimelor si hormonilor esentiali, se diminueaza stresul, se amelioreaza vindecarea leziunilor la nivel muscular, articular si osos. De asemenea, prin programe speciale se obtine detoxifierea organismului.

STIATI CA
  • Tinta principala a medicinei alopate o reprezinta eliminarea durerilor fizice si tratarea simptomelor, utilizand descoperirile chimiei si tehnologiile invazive. Medicamentele de sinteza, radiatiile sau chirurgia reprezinta modalitatile principale de tratament. Dar acest arsenal folosit de medicina alopata trateaza simptomele si rareori ajung la cauza problemelor.
  • Biorezonanta are avantajul ca invata organismul sa se autovindece, sa-si gaseasca posibilitatile de a comanda procesul de vindecare.
  • Cand sunt detectate deficiente cromozomiale provocate de factori de mediu - de exemplu iradiere - , prin tratament energetic adecvat se poate ajunge la valorile organismului sanatos.
  • ×
    Subiecte în articol: vasile cosac vasile cosac