x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cum să faci cel mai bun tratament pentru părul creț

Cum să faci cel mai bun tratament pentru părul creț

05 Feb 2016   •   17:47
 Cum să faci cel mai bun tratament pentru părul creț

Părul creț este destul de greu de întreținut, dar nu este nevoie să cheltuiești sume mari de bani ca să îl menții sănătos. Îți spunem cum prepari acasă un tratament natural, care te va ajuta să ai o podoabă capilară fără probleme, scrie unica.ro.

Nu trebuie să investești în produse scumpe, pentru că un tratament natural pentru păr creț poate fi la fel de eficient. În bucătărie ai o mulțime de ingrediente care pot face minuni pentru podoaba capilară, iar mierea este în fruntea listei. Pentru că are un conținut mare de vitamine și enzime care previn uscarea părului și îi redă strălucirea, este unul dintre cele mai bune produse hidratante pentru păr. O poți folosi pentru a prepara acasă un balsam natural pentru păr creț.

Pentru acest balsam ai nevoie de jumătate de cană de miere, jumătate de cană de ulei de măsline și un gălbenuș. Amestecă bine toate ingredientele și aplică pasta obținută de la rădăcina părului spre vârfuri. Tratamentul natural pentru păr creț trebuie să acționeze 15 minute, pentru a fi eficient, apoi poți clăti cu apă rece.

×
Subiecte în articol: tratament păr creț