x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cum să scapi de celulită. Câteva sfaturi simple

Cum să scapi de celulită. Câteva sfaturi simple

24 Iul 2017   •   17:05
Cum să scapi de celulită. Câteva sfaturi simple

Perioada concediului de vară vine la pachet cu nemulțumirea aspectului fizic care nu este așa cum ți-ai fi dorit. Celulita poate da mari bătăi de cap. Află cum să scapi de inesteticul aspect al cojii de portocală cu câțiva pași simpli, scrie clicksanatate.ro.

Dacă ai observat de ceva timp că ai început să te confrunți cu problema inestetică a celulitei mai ales în zona picioarelor și a abdomenului și vrei să te bucuri de o vară frumoasă fără să te ferești de ochii curioși i oamenilor axați pe defectele tale, iată cum poți scăpa de această problemă:

Mărește consumul de apă
O cauză a apariției celulitei este aportul insuficient de apă, deoarece aceasta hidratează celulele pielii și contribuie la uniformizarea și luminozitatea ei. Nu degeaba se recomandă să consumi cel puțin 8 pahare de apă pe zi. Organele tale au nevoie de apă pentru a se putea desfășura corespunzător. Deshidratarea poate cauza multiple afecțiuni în organism.

Ai grijă la alimentație
Aspectul deranjant al celulitei se datorează țesutului adipos subcutanat. Este important să ai o alimentație echilibrată, să consumi deopotrvă fructe, legume care să îți furnizeze energia necesară, dar și proteină animală care să ajute corpul să ardă din grăsimile depozitate. Totul constă în moderație. Cele 3 mese principale trebuie să fie echilibrate astfel încât organismul să și primească doza necesară de nutrimenți.

×
Subiecte în articol: celulita grasime mancare