x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cum te afectează Luna Nouă pe 25 mai

Cum te afectează Luna Nouă pe 25 mai

24 Mai 2017   •   11:38
Cum te afectează Luna Nouă pe 25 mai

Luna Nouă de pe 25 mai va atrage cu sine o energie deosebită pentru fiecare semn al zodiacului. În timp ce unii nativi vor avea parte de noi oportunități, alții se vor regăsi pe sine și vor putea comunica mai bine, scrie clickpentrufemei.ro.

Te redescoperi pe sine

Pe 25 mai, ora 22:45 va fi Lună Nouă în Gemeni. Este un moment prielnic să te redescoperi pe sine, să petreci mai mult timp cu tine și să apreciezi tot ceea ce ai. În plus, dacă ți-ai propus să ai parte de un nou început în viața ta, trebuie să știi că acesta va avea loc doar dacă ai rezolvat toate problemele din trecut.

Acest moment vine pe fondul energiei retrogradelor din ultima perioadă, care e posibil să îți fi tulburat mintea și spiritul și a creat un spațiu pentru introspecție, analiză și rezolvări ale unor situații din trecut. Dacă a fost o perioadă cu mai multă confuzie, lucrurile au tendința să se clarifice acum, însă treptat.
Ce aduce Luna Nouă în Gemeni?

Luna aduce cu sine cele mai intense emoții. După o Lună Plină în Scorpion, energia Gemenilor te va ajuta să rezolvi orice situație, indiferent de complexitatea ei. Ai libertatea să te exprimi, să spui tuturor ceea ce simți, fără a-ți fi frică de consecințe. În plus, perioada 25-27 mai este una dintre cele mai bune pentru a începe o afacere, o familie sau a porni pe un nou drum în viața ta.

×