x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Dieta Ornish, cum să slăbești rapid și sănătos

Dieta Ornish, cum să slăbești rapid și sănătos

27 Noi 2017   •   16:30
 Dieta Ornish, cum să slăbești rapid și sănătos

Dieta Ornish se bazează pe un meniu sănătos și hrănitor, din fructe, legume și cereale și doar foarte puțină grăsime, ghidându-se după dictonul: „Mănâncă mai mult, cântărește mai puțin. Află cum funcționează această dietă și ce beneficii poți avea de pe urma ei, scrie clickpentrufemei.ro.

Prietenoasă cu inima

Inventată de medicul Dean Ornish, aceasta conține o cantitate mică de grăsimi, de aceea este folositoare pentru a preveni afecțiunile inimii sau diabetul. Combinată cu exercițiile fizice, te va ajuta să slăbești rapid și frumos.
Alimentele interzise

Pentru a putea ține această dietă, trebuie să eviți consumul anumitor alimente precum: peștele, carnea, grăsimile, avocadoul, uleiurile, semințele, zahărul, făinoasele și orezul.
Ce ai voie să mănânci

Dacă alegi să ții dieta Ornish, poți mânca tot felul de fructe și de legume, cereale integrale, soia, linte, orez, lapte, brânză și iaurt, cu moderație.

Principiul de bază

Această dietă te ajută să slăbești și să îți menții silueta, din cauză că mănânci mai puține calorii și consumi mai puține produse alimentare grase. Totodată, e mult mai greu să faci excese alimentare când meniul tău se bazează mai mult pe fructe și legume. Dieta funcționează de minune dacă faci și sport cu regularitate, care va îmbunătăți circulația sângelui.

×
Subiecte în articol: dieta dieta ornish