x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, acuzată că împărţea şpaga prin spitale: "O calomnie sau o invenţie"

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, acuzată că împărţea şpaga prin spitale: "O calomnie sau o invenţie"

de Antena 3    |    26 Mai 2016   •   15:30
Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, acuzată că împărţea şpaga prin spitale: "O calomnie sau o invenţie"
Sursa foto: Flori Dinu / FOTO: tolo.ro

După ce medicul şef al secţiei de microbiologie de la unul dintre cele mai mari spitale din Capitală a indicat-o drept cea care împărţea şpaga, pentru a asigura succesul contractelor Hexi Pharma, Flori Dinu a trimis Gazetei Sporturilor un mesaj în care susţine că nu a dat niciodată mită vreunui medic, în numele Hexi.

”Contextul descris nu îmi sună cunoscut în niciun fel, nu s-a întâmplat nici măcar parţial, este o calomnie sau o invenţie. Dacă există această doamnă doctor, o rog insistent să meargă să depună mărturie la Parchet”, a spus aceasta, potrivit gsp.ro.

Cătălin Tolontan a făcut noi noi dezvăluiri în cazul dezinfectanților, publicând mărturia unui medic important al unui spital de urgență din Capitală, potrivit căruia directorii de spitale iau și 30% șpagă din valoara contractelor cu Hexi, iar o parte din bani merg la partidul care îi protejează.

Citeste articolul complet, pe tolo.ro

×
Subiecte în articol: hexi pharma flori dinu spaga spitale