x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Experții avertizează în privința alimentelor periculoase de la micul dejun

Experții avertizează în privința alimentelor periculoase de la micul dejun

02 Aug 2017   •   12:57
Experții avertizează în privința alimentelor periculoase de la micul dejun

Mai multe alimente pentru un mic dejun „sănătos” sunt, în realitate, dăunătoare, incluzând cafeaua cu lapte, smoothie sau pâinea turcească, după cum scrie Daily Mail.

Nutriționista Susie Burrel vorbește despre alimentele „sănătoase” de la micul dejun care te-ar putea omorî. De asemenea, aceasta oferă sfaturi referitoare la ce ar trebui să consumăm la micul dejun.

Potrivit nutriționistei Susie Burrel, cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac la micul dejun sunt aceste trei lucruri simple: „Unu, aceștia mănâncă micul dejun prea târziu – la 9 sau 10. Cu cât mănânci mai devreme, cu atât este mai bine pentru metabolismul tău.”, a spus aceasta. În al doilea rând, cafeaua de dimineață are același număr de calorii ca o felie de pâine prăjită, deci trebuie să le luăm în considerare. În al treilea rând, o greșeală de bază, după cum afirmă nutriționista, este că nu consumăm suficiente proteine. Susie recomandă să ne luăm aportul de proteine din „două ouă, fasole și brânză, iaurt grecesc sau un shake de proteine”.

Printre alegerile nesănătoase se numără pâinea turcească și Vegemite (pastă de drojdie). De asemenea, nutriționista recomandă să stăm departe de pâinea cu banane.

Aceasta recomandă să consumăm la micul dejun brioșe cu somon, omleta cu legume sau un suc de legume.

„Încearcă să îți planifici micul dejun de seara, asigură-te că are proteine și fă-l înainte, pentru a putea să îl mănânci în timp ce te îndrepți spre ușă.”, a adăugat Susie.

×