x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Implantul – Soluţie eficientă pentru o dantură cu probleme!

Implantul – Soluţie eficientă pentru o dantură cu probleme!

16 Noi 2012   •   00:44
Implantul – Soluţie eficientă pentru o dantură cu probleme!
Implantul dentar vine în sprijinul persoanelor care doresc să-și recupereze zâmbetul de altădată și să se bucure de o dantură  frumoasă și sănătoasă. În prezent, implantul dentar este una dintre cele mai sigure și compatibile metode de înlocuire a unui dinte lipsă sau a unui dinte care nu mai poate fi recuperat și urmează să fie extras.

Clinica Stomatologică Multident – clinica familiei tale – oferă pacienților săi implantul dentar ca primă alegere de tratament în procesul de restaurare a danturii. Marele avantaj al folosirii unui implant dentar față de alte metode de protezare, este acela că nu afectează dinții vecini. De asemenea, intervenția acționează și la nivel estetic. Un aspect cât mai natural al danturii permite o adaptare socială rapidă prin încrederea de sine, dorința de a vorbi și de a zâmbi fără rețineri.

”Clinica Stomatologică Multident pune la dispoziția pacienților săi cele mai moderne materiale și tehnici pentru realizarea implanturilor. Acestea sunt confecționate din zirconiu sau dintr-un aliaj metalic biocompatibil care conține în mare parte titan și se integrează perfect în osul alveolar. Intervenția chirurgicală este de scurtă durată, anestezia se efectuează local, iar timpul de recuperare nu împiedică pacienții să-și desfășoare activitățile lor zilnice”, a declarat dr. Simona Humeniuc, medic specialist chirurgie dento-alveolară și implantologie, Clinica Stomatologică Multident.

Implanturile dentare folosite în cadrul clinicii conferă stabilitate primară ridicată, chiar și în osul cu densitate scăzută. Tehnica chirurgicală permite o conservare osoasă foarte bună, cu o reducere de până la 40% a volumului de os forat, scurtează în mod semnificativ perioada de osteointegrare datorită designului său unic și păstrează acuratețea unei intervenții precise și sigure.

Echipa de profesioniști din cadrul Clinicii Stomatologice Multident, asigură atât prin măsurile stricte de igienă și sterilizare, cât și prin aparatura de ultimă generație, un tip de tratament stomatologic personalizat fiecărui pacient în parte.

Pentru o mai bună îngrijire a dinților naturali, cât și pentru un aspect estetic al danturii obținute prin implant dentar, clinica a demarat campania publică de informare ”Sănătatea dentară a familiei mele”, prin care își dorește să aducă în atenția întregii familii, regulile unei igiene orale corecte, importanța vizitelor periodice la cabinetul stomatologic, dar și necesitatea siguranței actului medical.

Campania de informare publică "Sănătatea dentară a familiei mele” este iniţiată de Clinica Stomatologică Multident, în parteneriat cu Jurnalul Naţional, SfatulPărinților.ro şi Sănătatea Press Group.

×
Subiecte în articol: implant dentar