x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Meteodependenţa – Cum ne afectează vremea sănătatea

Meteodependenţa – Cum ne afectează vremea sănătatea

12 Mar 2019   •   07:44
Meteodependenţa – Cum ne afectează vremea sănătatea

Vremea este un indicator despre modul în care va fi starea ta. Poate avea un impact substanțial asupra sănătății și bunăstării mentale.

Mulți dintre noi au dispoziții care se pot schimba ca valurile mării, pentru mulți dintre noi acele dispoziții sunt dictate de multe lucruri, inclusiv de vreme. În timp ce ați putea crede că tocmai v-ați trezit "pe partea greșită a patului", poate că există și alte lucruri în joc aici - dietă, oboseală, vreme și multe altele.

Condițiile meteorologice extreme te pot împiedica să ieși afară și să îți atingi obiectivele. Ele pot, de asemenea, să vă atenueze starea dvs. mentală sau, în caz de căldură extremă, să conducă la epuizare.

Din nefericire, tendința de vreme excesivă va crește, pe măsură ce schimbările climatice se vor schimba. Acest lucru, la rândul său, are impact asupra sănătății noastre.

Schimbările climatice contribuie la creșterea temperaturilor la nivel global și conduc la un risc mai mare de fenomene meteorologice extreme precum seceta, incendiul și căldura insuportabilă, care afectează sănătatea dvs. mentală și fizică. (PM)

Vremea capricioasă şi schimbatoare din aceste zile ne afectează organismul, care resimte din plin impactul schimbărilor meteorologice bruşte. În aceste perioade, anumite boli se pot agrava din cauza diferenţelor bruşte de temperatură.

De multe ori, a început să mă doară capul fără motiv si tot de atâtea ori mi s-a spus că s-ar putea să plouă, ori a scăzut presiunea atmosferică deci, se schimbă vremea. Concluzia tututor în ceea ce privea durerea mea de cap era una singură, meteodependenţa, bat-o vina!

Acum m-am resemnat în faţa factorilor meteo care îmi zgândăresc migrena cronică din portofoliu.

Simptomele specifice declanşate de schimbările meteorologice sunt:.........................

Află mai multe despre SIMPTOMELE METEODEPENDENȚEI și MODALITĂȚI DE COMBATERE ȘI AMELIORARE

×