x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Ministerul Sănătății a descuiat dulapul cu medicamente de la Spitalul Sf. Pantelimon

Ministerul Sănătății a descuiat dulapul cu medicamente de la Spitalul Sf. Pantelimon

04 Iun 2016   •   19:49
Ministerul Sănătății a descuiat dulapul cu medicamente de la Spitalul Sf. Pantelimon
Sursa foto: urgentapantelimon.ro

Dulapul de la Spitalul Sf. Pantelimon, care era plin cu medicamente, dar încuiat, a fost deschis, potrivit Ministerului Sănătății.

Anunțul a fost făcut de Sonia Simionov, sâmbătă, la emisiunea Forța de reacție, de la Antena 3.

Spitalul Sf. Pantelimon a devenit un câmp de luptă între medici, după dezvăluirile publicate de Tolo.ro, potrivit cărora șefa secției ATI făcea recomandări pentru viețile pacienților.

Un articol publicat de Cătălin Tolontan pe blogul său a dezvăluit modul în care sunt utilizate medicamentele în Spitalul Sf. Pantelimon din București. Șefa ATI de la Sf. Pantelimon, Laura Constantinescu, a fost înregistrată în timp ce le spunea colegilor de breaslă pe cine preferă să salveze, în condițiile în care medicamentele nu ar fi fost suficiente.

Fie ”le dăm la ăia tineri și la ăia cu șanse”, fie ”nu mai avem nici pentru ăia care merită și nu ne mai interesează că ăsta e bugetul”, spunea șefa ATI, care a fost suspendată în urma acestor dezvăluiri.

Detalii &  VIDEO, pe antena3.ro

×