x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Plante care gonesc guturaiul

Plante care gonesc guturaiul

de Florin Condurateanu    |    21 Feb 2016   •   16:45
Plante care gonesc guturaiul
Sursa foto: IPGGutenbergUKLtd/Getty Images/iStockphoto

O firmă românească realizează produsul Imunocaps, formulă sută la sută naturală pentru a crește apărarea organismului. Amestecul de echinaceea, polen, măceş, ginseng siberian şi vitamina C stimulează imunitatea pentru a lupta cu gripele, guturaiele şi răcelile.

O digestie mai bună

Produsul românesc Redigest Plus, premiat la Geneva, îmbină virtuţile unor extracte din lumea animală cu cele din lumea plantelor. Amestecul de extract din învelişul interior al pipotei de găină cu alte extracte din plante uşurează procesele de digestie şi frânează refluxul gastro-esofagian.

Leac natural pentru alergiile copiilor


O firmă farmaceutică cu cercetători români de valoare a realizat produsul natural Alergosin Junior pentru reducerea simptomelor alergiilor la copii. Extractele de trei fraţi pătaţi, coacăz negru şi brusture, plus miere, sunt eficiente în afecţiunile alergice la copii, rinite, astm, eczeme, acnee, furunculoză.

Sănătatea articulaţiilor

Condartroz Plus este un supliment alimentar românesc care susţine structura şi funcţionarea sistemului osos şi articular. Baza o constituie extractul dintr-un nap special, topinamburul, menit să întârzie degradarea articulaţiilor.
 

×
Subiecte în articol: guturai plante sanatate