x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Plantele care stimulează creșterea părului

Plantele care stimulează creșterea părului

27 Oct 2017   •   17:06
Plantele care stimulează creșterea părului

Părul lung nu iese niciodată din stil. La urma urmei, mulți oameni consideră că este un simbol al frumuseții și eleganței. De aceea ideea de a ne pierde firele de păr are un impact major asupra noastră, scrie clickpentrufemei.. Ce poți face pentru a combate problema?

Folosirea vopselelor de păr, uscătorului și produselor pentru îndreptare tind să deterioreze foliculul de păr, cauzând căderea. În același timp, problemele tiroidiene, anemia, alimentația deficitară sau menopauza pot agrava situația.

Masarea scalpului stimulează circulația sangvină, care ajută la absorbția substanțelor nutritive. De asemenea, există remedii naturale care hrănesc foliculul de păr de la rădăcină și care stimulează creșterea.
Ierburi și condimente care promovează creșterea părului

Remediile bazate pe ierburi și condimente devin din ce în ce mai populare pentru eficacitatea lor și prețul scăzut. Planta numită coada-calului este bogată în siliciu, care conferă părului o rezistență mai mare. În plus, contribuie la flexibilitate și stimularea creșterii firelor de păr, prevenind ruperea.

×
Subiecte în articol: păr cresterea parului