x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Radu Tudor, apel către autorități: Fraților, reuniți-vă și rezolvați criza copiilor bolnavi!

Radu Tudor, apel către autorități: Fraților, reuniți-vă și rezolvați criza copiilor bolnavi!

de Antena 3    |    02 Mar 2016   •   21:10
Radu Tudor, apel către autorități: Fraților, reuniți-vă și rezolvați criza copiilor bolnavi!

Realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, Radu Tudor, a explicat, în ediția de miercuri a emisiunii La Ordinea Zilei, că nu a mai asistat la o asemenea bâlbă din partea autorităților.

“Comuniștii ăia, așa cum erau ei, vai de capul lor, când apărea o criză, autoritățile locale și centrale gestionau criza respectivă. La noi vorbește unul de la București, încă doi de la Argeș, comentează nu știu cine, măi fraților, e o oră între București și Pitești, reuniți-vă undeva, specialiștii de la sănătate cu cei de la agricultură, DSP și stați acolo până rezolvați cazul acesta. Așa se întâmpla înainte de 1989. În perioada comunistă existau și niște reguli, care dacă se respectau, generau niște rezultate în astfel de crize. Unul vorbește de aici, unul de acolo, că era brânza, că nu era brânza, că a murit copilul, că nu a murit copilul. Fraților, pentru numele lui Dumnezeu, într-o situație de criză se reunesc toți specialiștii, toate instituțiile, rămân la fața locului până determină cauza. Și apoi dau un comunicat. Este o bâjbâială cum nu am mai văzut.”

VEZI VIDEO, PE ANTENA3.RO

×
Subiecte în articol: radu tudor apel autoritati