x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Raed Arafat: Sper ca în acest an să fie funcţional elicopterul SMURD pentru Nord-Vest

Raed Arafat: Sper ca în acest an să fie funcţional elicopterul SMURD pentru Nord-Vest

08 Iul 2016   •   13:45
Raed Arafat: Sper ca în acest an să fie funcţional elicopterul SMURD pentru Nord-Vest

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat, vineri, la Cluj, că elicopterul SMURD care va deservi din judeţul Sălaj Regiunea de Nord-Vest ar putea deveni funcţional din acest an.

'Baza unde va fi amplasat elicopterul SMURD este aproape gata, a făcut-o Consiliul Judeţean Sălaj. Există elicopter de rezervă pentru pornire, să vedem cu colegii de la aviaţie, pe partea de piloţi, de pregătire. Eu sper ca în cel mai scurt timp, în cursul acestui an, să reuşim să pornim baza', a spus Raed Arafat, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.

Raed Arafat a participat, vineri, la festivităţile ocazionate de 'Înmânarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Avram Iancu al judeţului Cluj' şi 'Aniversarea a 80 de atestare documentară a pompierilor militari din Cluj', desfăşurate în faţa Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: raed arafat elicopter nord-vest