x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Soluția perfectă contră îmbătrânirii

Soluția perfectă contră îmbătrânirii

11 Noi 2017   •   11:41
 Soluția perfectă contră îmbătrânirii

Castravetele, căci despre el vorbim, este leguma cu cele mai multe beneficii asupra procesului de îmbătrânire a pielii. Proprietățile și substanțele nutritive prezente în castravete mențin pielea din jurul ochilor frumoasă și sănătoasă, lipsită de cearcăne, linii fine și riduri, scrie clickpentrufemei.ro.

Iată ce neplăceri dermatologice combați cu castravete:
Liniile fine și ridurile

Castravetele conține enzime care au și proprietăți antiîmbătrânire, prevenind liniile fine și ridurile care încep să apară în jurul ochilor după 30 de ani. Prepară o mască cu castravete și miere, apoi aplic-o pe față și las-o să acționeze 15 minute. O altă alternativă ar fi să masezi tegumentul cu suc de castravete.
Cearcănele

Datorită proprietăților astringente și de iluminare a pielii, castravetele este cunoscut ca cel mai bun remediu împotriva cearcănelor. Tot ce trebuie să faci este să tai două felii de castravete, să le dai la frigider pentru 10 de minute, după care să le aplici pe ochi. Le lași să acționeze aproximativ 45 de minute. Repetă tratamentul natural până obții rezultatele dorite.
Pungile de sub ochi

Proprietățile terapeutice ale castravetelui combat pungile formate sub ochi și ochii umflați. Aplică câte o felie de castravetele pe fiecare ochi, seara, înainte de culcare. Vei fi uimită de rezultatele care vor apărea după primele trei aplicări.

×
Subiecte în articol: castravete imbatranire