x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Tratament rapid si gratuit

Tratament rapid si gratuit

de Liana Hainarosie    |    21 Feb 2006   •   00:00
Tratament rapid si gratuit
TERAPII COMPLEMENTARE
L-am sunat pe Tiberiu Molnar ca sa stabilim o intalnire pentru a scrie acest material. A fost de acord sa ne intalnim a doua zi. Cand am ajuns la cabinet, ultimul sau pacient din dimineata aceea pleca. Tiberiu Molnar anulase programarile de la acea ora, pentru a putea sta de vorba 30 de minute in liniste.
Dar la 021-665.58.31 sau la 0722.55.88.76 telefoanele tot sunau… Oamenii voiau sa se programeze la o sedinta de bioenergoterapie, voiau sa stie cat costa sedinta, daca bioenergoterapia poate da rezultate si in cazul lor. Auzisera de Tiberiu Molnar de la cunostinte, din ziar, unii mai facusera sedinte de bioenergoterapie si voiau sa le repete.

Baza de date


Toti pacientii care au apelat la bioenergoterapeut sunt inclusi intr-o baza de date. Majoritatea celor care i-au trecut pragul lui Tiberiu Molnar sunt bucurosi sa vorbeasca despre cel care le-a rezolvat problemele de sanatate. Vor sa-i indrume si pe altii sa mearga la bioenergoterapie si sa le impartaseasca experienta lor. Sunt unii care spun ca, la inceput, n-au avut deloc incredere in calitatile lui Tiberiu, dar au fost convinsi de sotii, de prieteni. Altii au venit increzatori in puterea vindecatoare a bioenergoterapeutului. Unii povestesc ca, in timpul sedintelor, au simtit furnicaturi, apoi au avut pofta de mancare si senzatie de somn, altii, in schimb, n-au simtit nimic si totusi s-au vindecat. Pompilica Voinea, de 54 de ani, afirma ca de trei ori a fost nevoit sa-si inlocuiasca ceasul de la mana, deoarece, in timpul sedintelor de bioenergoterapie, acesta se oprea. Era efectul energiilor degajate de Molnar. El a venit la Tiberiu Molnar in urma cu doi ani cu hemoragie digestiva si ciroza. Medicii nu i-au mai dat nici o sansa. Pompilica Voinea nu credea in aceasta terapie. Dar, dupa ce a facut ulcer de la medicamentele prescrise pentru ciroza, a zis ca nu are nimic de pierdut. A facut sase serii de bioenergoterapie, iar ultima endoscopie, in noiembrie anul trecut, a aratat ca este vindecat.

Fara operatie


Daca ar trebui sa fie nasul tuturor copiilor pe care i-a ajutat sa vina pe lume, Tiberiu Molnar ar trebui sa aiba o groaza de fini. Pentru ca, asa cum ne-a spus, sunt multe femei care au ramas insarcinate cu ajutorul bioenergoterapiei. Angela Marinescu, 32 de ani, nu putea ramane insarcinata, fiindca avea toxoplasmoza - boala parazitara cauzata de infestarea cu un protozoar. Pentru aceasta boala, Angela Marinescu a facut o groaza de tratamente. Fara succes. Angela Marinescu povesteste ca, de-a lungul vietii, a ramas insarcinata de trei ori, dar de fiecare data a fost un esec. Ultima sarcina a pierdut-o la sase luni. Doctorul nu i-a oferit atunci nici o explicatie. Din 2000, Angela Marinescu e tot intr-un tratament. In vara lui 2004 insa a venit la Tiberiu Molnar. "Dansul mi-a spus ca in doua luni voi ramane insarcinata. Nu pot sa zic ca am crezut, dupa cate tratamente am incercat. Dar, intr-adevar, dupa doua luni, am ramas insarcinata si acum am un baietel de 7 luni." Acum Angela Marinescu mai are de trecut inca un obstacol. Peste patru luni, bebelusul trebuie operat. A avut hidronefroza (acumulare de urina in rinichi) si, in urma acesteia, a facut piatra la rinichi. Si are doar 7 luni... L-a adus si pe micut la Tiberiu Molnar. Spera din tot sufletul ca operatia sa poata fi evitata. Bebelusul a facut deja sapte sedinte de bioenergoterapie si nu mai plange atat de mult si nici nu mai urineaza cu dificultate, asa cum facea inainte de a veni la Tiberiu Molnar.

Nastere usoara


Carmen David, de 30 de ani, a apelat pentru prima data la bioenergoterapie pentru ca nu reusea sa ramana insarcinata. In momentul de fata, ea este gravida, dar vine la Tiberiu Molnar pentru a avea o nastere usoara si un copil sanatos. Viitoarea mamica ne-a povestit: "In urma unor complicatii ginecologice, nu reuseam sa fac copii. Am venit cu mare incredere la Tiberiu Molnar. Am inceput tratamentul vara trecuta. Acum sunt in luna a opta. Am discutat cu Tiberiu si mi-a zis ca bioenergoterapia ma ajuta foarte mult sa nasc usor".

In familie


Tiberiu Molnar are harul de a reechilibra energetic chiar membrii unei familii. Asa s-a intamplat cu sotii Stamate. Iulia Stamate, 42 de ani, a venit la bioenergoterapeut pentru ca avea chisturi pe colul uterin. Acestea au disparut dupa sapte serii de bioenergoterapie. Ea a recunoscut ca a apelat la Tiberiu Molnar, fiindca operatia o speria. Imediat dupa terminarea seriilor a facut investigatii si a aflat ca nu mai exista aceste chisturi. Vazand rezultatele incurajatoare, Iulia Stamate si-a convins si sotul sa vina la Tiberiu Molnar. Dupa o operatie mai veche la genunchi, acesta avea dureri groaznice. A mers la bioenergoterapeut trei saptamani. Acum, durerile s-au atenuat si barbatul poate sa-si desfasoare in voie activitatile.

Tumoare pe ovar


Anca Vasile are 26 ani, este violonista, calatoreste foarte mult, are o viata extrem de agitata. In urma cu patru ani a aflat ca are o tumoare pe un ovar. Disperarea a pus stapanire pe existenta ei. A avut totusi puterea de a merge la Tiberiu Molnar. In doar trei saptamani de bioenergoterapie, radiografiile facute in Italia au confirmat disparitia tumorii.

Tiberiu Molnar vindeca de la cancere, tumori, probleme ginecologice, endocrinologice, reumatism, epilepsie, diabet, tensiune pana la tulburari respiratorii.

FEMEI. 70% dintre persoanele care vin la Tiberiu Molnar sunt femei. Si este un procent destul de mare, tinand cont ca de 15 ani, de cand practica bioenergoterapia, la Tiberiu Molnar au apelat aproximativ 40.000 de persoane. Toti pacientii lui Tiberiu Molnar beneficiaza de harul lui vindecator in mod gratuit. E nevoie doar de un telefon de programare la numerele 021-665 5831 sau la 0722 558 876.

SINUZITA CRONICA. Alexandru Tordai, 38 de ani, ne-a spus ca avea sinuzita cronica. Practic, el avea obturate caile respiratorii, ceea ce ii facea viata un calvar. "Trebuia sa fiu operat, interventie chirurgicala dificila, dar in sapte sedinte de bioenergoterapie tesuturile care obturau caile respiratorii s-au retras", povesteste acum Alexandru Tordai.

NODULI LA SAN. Barbu Camelia, 30 de ani, a aflat acum doi ani ca are noduli la sanul drept. Ea a urmat tratament medicamentos, a facut raze si trebuia sa fie operata. Dar, cu ajutorul lui Tiberiu Molnar, nodulii s-au retras, evitandu-se operatia. Acest lucru a fost dovedit de mamografie, pe care Camelia Barbu a facut-o dupa trei luni de bioenergoterapie.
×