x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate WEBCAM. Copil în vârstă de 15 ani, accidentat pe pârtia Lupului din Poiana Braşov

WEBCAM. Copil în vârstă de 15 ani, accidentat pe pârtia Lupului din Poiana Braşov

03 Ian 2017   •   12:36
WEBCAM. Copil în vârstă de 15 ani, accidentat pe pârtia Lupului din Poiana Braşov

Un copil în vârstă de 15 ani s-a accidentat marţi pe pârtia Lupului din Poiana Braşov, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitan Ciprian Sfreja.

 

VEZI IMAGINI LIVE DE PE PÂRTIA LUPULUI DIN POIANA BRAŞOV


Copilul are traumatism cranio-cerebral şi suspiciune de  fractură de membru superior, este conştient şi va fi transportat la Spitalul de copii. Tot marţi, o fetiţă de cinci ani a fost lovită la cap pe pârtia Bradul, potrivit sursei citate.

Pârtia Lupului şi pârtiile Subteleferic şi Kanzel sunt considerate cele mai dificile dintre cele şapte din staţiune. Pârtia Lupului are o lungime de 2.605 metri şi o diferenţă de nivel de 728 de metri. Pârtia Bradul este considerată o pârtie uşoară, cu o lungime de 430 de metri şi o diferenţă de nivel de 71 de metri. Pârtia are instalaţie de nocturnă, instalaţie de teleschi şi este una dintre cele mai aglomerate din Poiana Braşov.

În primele două zile ale acestui an, echipajele SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Braşov au avut un număr de 44 de intervenţii pe pârtiile de schi din Predeal, Poiana Braşov şi Bran, fiind asistate un număr de 49 de persoane. AGERPRES

×