x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Te-ai îngrăşat de sărbători? Cum să slăbești cu ajutorul telefonului mobil

Te-ai îngrăşat de sărbători? Cum să slăbești cu ajutorul telefonului mobil

26 Dec 2015   •   14:57
Te-ai îngrăşat de sărbători? Cum să slăbești cu ajutorul telefonului mobil
Cu siguranță, pe lista dorințelor pentru 2016, mai mulți oameni au bifat și slăbitul câtorva kilograme. Din fericire, telefoanele inteligente ne pot veni în ajutor în acest sens, scrie playtech.ro.


Majoritatea iPhone-urilor și telefoanelor cu Android au senzori puternici, care îți pot monitoriza activitatea fizică, fără să fie necesar să cumperi accesorii adiționale, precum brățări de fitness sau benzi. Pentru a-ți ușura treaba, ne-am gândit la câteva aplicații direct în telefonul tău mobil, care te pot ajuta să intri în formă fără să plătești abonamente absurd de mari la sală sau la nutriționist.

Un studiu realizat de cei de la Kaiser Permanante a arătat că păstrarea evidenței alimentelor pe care le consumi poate dubla efectele benefice ale dietei. Nu știm cât să credem în această teorie, dar merită testată. Prin urmare, am făcut o selecție a celor mai bune aplicații pentru slăbit, care îți vor oferi și motivația necesară și te vor ajuta să păstrezi evidența progreselor pe care le faci.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: slabit sarbatori