x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare 5 motive pentru care Quinoa te ajută să slăbești (VIDEO: Cum să gătești corect semințele de Quinoa)

5 motive pentru care Quinoa te ajută să slăbești (VIDEO: Cum să gătești corect semințele de Quinoa)

de Magda Cristina Ursache    |    28 Mai 2014   •   11:15
5 motive pentru care Quinoa te ajută să slăbești (VIDEO: Cum să gătești corect semințele de Quinoa)

Deși nu este propriu-zis o cereală, Quinoa este asociată acestora, datorită aspectului și gustului semințelor sale. Are o mulțime de calități care o recomandă pentru introducerea în orice tip de dietă de slăbit, oricât de restrictivă ar fi. În plus, se pregătește foarte ușor, așa cum veți putea vedea și în filmulețul prezentat mai jos.


Înainte de asta, însă, să vedem care sunt cele 5 motive pentru care Quinoa este atât de importantă pentru persoanele care vor să slăbească ușor și sănătos!


1. Quinoa conține proteine. Este de fapt singura cereală care conține o proteină completă. Acest lucru vă va ține pe deplin sănătos, pentru că deși vă aflați la dietă, nu vă vor lipsi proteinele din alimentație.


2. Quinoa are un indice glicemic scăzut, așa că nu va crește nivelul zahărului din sânge. Veți ajunge să vă potoliți foamea, fără însă a periclita nivelul glicemiei.  

Citește continuarea pe RevistaFelica.Ro și urmărește video-tutorial despre Cum să gătești corect semintețe de Quinoa

×
Subiecte în articol: felicia quinoa